Chrome Pointer

SIHS!

   En av årets höjdpunkter är alltid SIHS! Förra året gick jag tre dagar, i år blir det bara en. Jag har resten av veckan fullbokad av grejer ändå, så jag kommer ha att stå i.
   Det är helt lugnt att säga hej om ni skulle råka få syn på mig på mässan, men minns att jag är 1) socialt awkward och 2) har världens sämsta ansiktsminne så även om vi setts förr kan jag inte lova att jag kommer känna igen er.
 
 
   I måndags fick jag hem min kalender från Personligalmanacka! Tyvärr hade den ett stort skönhetsfel i spiralpärmen, där en del av den var helt hoptryckt och trekantig istället för rund. Stället har dock amazing kundtjänst så jag behövde bara skicka ett mail med bild på hur det såg ut och nu skickar de mig en ny utan att jag ens behöver betala frakten! Ser verkligen fram emot att få hem den. Tänkte jag ändå kunde dela med mig av hur jag valt att min kalender för 2017 ska se ut!
 
 
   Det är lite av en mix av det mesta jag gillar. Marodörkartan är självklart från Harry Potter, Pokébollen från Pokémon. Inristat i "bordet" har vi hästen från SSO's logga, pennan bredvid är samma penna jag har till min ritplatta här hemma. På skrivblocket finns inskriptionen från Fripps stencirkel närvarande i SSL, SS och SSO, och eftersom jag är superhjälte-nörd ligger pins från Black Widow, Captain America, SHIELD och Justice League spridda på bordet. Jag är mer för Marvel än DC, därav ojämn fördelning.
   Baksidan pryds av mina egna redigeringar, tillsammans med Disneyslottet. Because Disney.
   
   Kan verkligen rekommendera att köpa almanacka från Personligalmanacka, det är lite dyrt men det är så sjukt kul att kunna designa vartenda liten del av kalendern!
 
   (Och nej, det här är på inga vis ett reklaminlägg. Jag är bara en väldigt nöjd kund!)


Frida Fasthaven

Vilken dag kommer du på sihs? <3

Svar: Torsdag enbart!
Esmeralda Silverforce

Rosalie

Åh, ska du se på Shettis Steeplen? Heja på Julia som rider Loppan, hehe... xD (min lillasyster)

Svar: Tyvärr, var bara där på torsdagkvällen!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Men gud vad fin almanacka!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Hedda Snowfire

Åh wow vad fin *-*
Vilket program gjorde du den i? Något att tipsa om eller är det. Photoshop som gäller?

Svar: Allt jag gör gör jag i Photoshop ^^
Esmeralda Silverforce

Jennifer Northwood

Åh vad avis man blir :( hade totalt glömmt bort SIHS annars hade jag lätt åkt dit! Har aldrig varit med förut av någon konstig anledning! Nästa år får det bli antar jag :D

Bella Highgarden

Aviiiiiis D:
Fun fact btw, älskar också Marvel! Cosplayar Black Widow med på fritiden! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.