Chrome Pointer

Musketörerna

   Här är en redigering som jag petat på lite då och då i evigheter, och som äntligen är klar! Jag hade svårt att hitta en refernspose till d'Artagnan, men lyckades få till en vinkel jag gillade till slut.
 
   De här fyra hör ju till samma grupp bland mina hästar. Eleganta Morganhästen Aramis retas med Sportfriesern Porthos, som visserligen gärna leker men just här är rätt trött på kompisen. Quartern d'Artagnan har inte en aning om vad som händer men är glad bara över att vara med och Shiren Athos har gett upp på polarna och har placerat sig under ett träd för att käka istället.
 
   Precis som med alla mina redigeringar går det att se bilden även i mitt redigeringsgalleri som går att nå via länk i menyn till vänster.
 
 
   Klicka på miniatyren för att se bilden i högre upplösning!
 
 
   Skönt att äntligen ha den här redigeringen ur världen, nu slipper jag ha dåligt samvete över den!
 


Kendra Mouselee

Grymt snygg bild verkligen!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Haha shiren i bakgrunden. ♥♥

Vilda Snownight

Wow, den är helt fantastisk!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.