Chrome Pointer

Merch från SSO

   Det här är inte ett reklaminlägg, om någon nu skulle tro det. Jag råkar bara tycka det är kul att dela med mig av saker. Så, disclaimer ur världen!
 
   Det har ju varit SSO-grejer ute i butiker runt omkring Sverige (och även i vissa andra länder) under en period nu. Här i Svea rike har spelare nästan slagits i Facebookgrupper för att så snabbt som möjligt lista ut vart grejerna sålts! Just det här skrivsetet har dock gått att få tag på via SSO's webbshop sen den senaste batchen kläder släpptes där!
 
 
   Här har ni skrivset med Ödesryttare, med min hand inkastad för lite skala. Boken känns liten i mina händer, som ändå inte är så stora. Tänker gissa på att boken är ca 18 cm hög! Kanske är ett A5 egentligen, men den känns mindre. Kanske för att den inte är väldigt tjock?
   Skrivboken har samma motiv på både fram- och baksida, vilket föreställer Linda och Meteor samt Alex och Tin-Can. Jag tycker hästarna ser lite mycket ut som ankor i ansiktena men tjejerna ser fina ut! På pennorna syns alla fyra Ödesryttarhästarna, på suddgummit är en bild på Fripp och på pennvässaren syns Lisa och Starshine.
 
   Jag hade svårt att använda skrivböcker som yngre men nu då jag jobbar finner jag mig skriva upp typ allt jag någonsin blir ombedd att göra, för jag virrar lätt bort mig om jag inte har det i skrift. Det här är en jättebra liten skrivbok! Om inte annat kan man ju tycka att det var på tiden med lite Ödesryttarmerch nästan 12 år efter att SSL först släpptes, haha...
   Det finns andra grejer som inte säljs i webbshopen, men däremot ute i butiker. Jag har sett posters, pennskrin och papperskorgar på bilder på nätet, men jag har aldrig sett något själv ute i butik! Har varit inne i x antal butiker och letat, haha.
   Har ni hittat något ute i butikerna?






Dextra Starsheild

Jag köpte ett skrivbordsunderlägg med alla ödesryttarna och deras hästar i fredags, helt fantastiskt. (Köpte det på lekia)

Sally Hawklord

Det finns som tur i Finland:D Dock råkar det bara finnas typ i Lappland:/

Bella Eastfield

Blev positivt överraskad när jag såg Starstable Online kalendrar och övrig merch både i min lokala bokhandel och i flera butiker runt omkring! Roligt att det i en så pass liten stad i Finland där jag bor ändå finns Sso relaterade saker att köpas! :D

Claire Masterknight

Japp, har det där skrivsetet och ett pennskrin :D Men letar efter mer, haha

Kendra Hawkson

Hittade en poster på Ö&B här vid mig :)

Allison Underhurricane

Bella Eastfield, bor också i finland så i vilket område hittade du sso saker? Du behöver absolut inte säga staden men åt vilket håll i finland iaf :D

E

Allison jag bor också i finland österbotten och i prisma (mataffär)så finns bl a skrivbordsunderlägg papperskorgar häften o pennor😄

Bella Eastfield

Allison: Åh vad roligt att det finns fler finlandssvenskar inom Sso communityt! :D Hittade dessa produkter i Jakobstadsnejden, de finns i de flesta butiker här! :)

Quinn Catforce

En väggalmanacka! Den är ganska stor (nästan A3 skulle jag tro) och inuti så står det vilka dagar det är nån speciell högtidsuppdatering, hur länge den gäller och vilken det är! (Det är inmärkt på dagarna på sidorna med månader med en liten mörkare tand högst upp på varje dag den gäller och på dagen den kommer komma står det vilken det är) Jättesmart tycker jag! Kommer antagligen få den i julklapp eller nåt sånt!
Fick veta att den fanns via instagram, det var en som skrivit på engelska att den fanns i en finsk butik, och jag blev bara: 😱 FINSK BUTIK!?!?!? VILKEN?? Och hon svarade Prisma! Så jag åkte dit några dagar efter och hittade den! Men pappa ville inte köpa den då...😞 Men jag har önskat mig den i julklapp så det är bara att hoppas!!😜

(Ja, det var hela historien om hur jag hittade en sso väggalmanacka 2017 i Finland!😂)

Quinn%20Catforce

Bella, Allison och E; jag hittade i Jakobstad!😁😋😉

Quinn Catforce

(Det ska inte stå %20 mitt i mitt namn!)

Amelia Eaglefeather

Har ett pennskrin med ödesryttarna med 4 blyertch (stav) pennor och färgpennor (utan sso motiv) sudd och pennvässare. Har även en planch. Min kompis har ett skrivbords underlägg. (Som jag vill ha)
Hoppas på att hitta ALLT i framtiden <3

Rosa

Jag har sett i diverse olika bokhandlar :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.