Chrome Pointer

Ledsen dator

   Min dator var verkligen inte glad då jag loggade in för attt göra lite rykten igår! Det var ändå mot kvällssidan då inte så många brukar vara inloggade en torsdagkväll och jag spelar just nu inte ens på Air Star (jag har bytt server, ja) - men mina FPS var riktigt låga, oavsett grafikinställningar. Jag tycker datorn i sig har varit lite traggligare än vanligt den här veckan, men jag undrar lite om något blev tokigt då jag ominstallerade spelet i onsdags. Kanske lite ligger på spelet och lite på datorn, men jag skulle nog behöva rensa igenom stackaren och bli av med allt överflödigt som ligger på den. Kanske det hjälper prestandan litegrann.
   Ni har inte märkt av knasigheter sen i onsdags?
 
   Jag satt och petade på Jorvikipedia igår kväll, dessutom. Nu har vi gått över 1600 sidor! Är ju inte klar än dock, haha. Det är så mycket kvar så jag blir trött bara av att tänka på det, och egentligen borde jag lägga lite mer krut på den engelska versionen. Men, jag skriver ju så mycket bättre på svenska eftersom man slipper de här "motorstoppen" då man fastnar vid något ord eller hur man vill bygga ihop en mening och det är inte så väldigt ofta jag lyckas uppbringa energi till att skriva där ändå i dagsläget, haha.
   Sjukt stolt över min Wiki är jag hur som helst!
 
 


Kendra Hawkson

För min del har det fungerat bra men har vänner som upplevt lagg sedan i onsdags.

elinbohman.blogg.se

Efter födelsedagsuppdateringen upplevde jag sämre framerate och att min muspekare in game av någon anledning blev extremt långsam, men detta fixades i den senaste uppdateringen så något fix har de iaf gjort behind the scenes.

Michelle Loudborn

Jag har inte kunnat logga in sen i onsdags, idag ominstallerade jag det, och nu kan jag komma in igen. konstigt, har inte haft några problem i några andra uppdateringar.

Sigrid Winterdotter

Jag har inte märkt något :o

Natalie Skyland

Jag har på senaste tiden haft jättemycket problem med spelet, inte kunnat spela på över 1 vecka nu. Förra onsdagen (tror jag det var) Så kom jag inte in i spelet efter uppdateringen, så jag tänkte ominstallera starstable, när jag gjort det så var i princip hela spelet rejält inzoomat och grafiken var hemsk. Har testat allt men det blir inte bättre. Tänkte installera spelet nu igen och se om det kanske går bättre nu när det var uppdatering i onsdags igen.

Det kanske är något litet fel i spelet som det blir olika problem av? För jag har faktiskt sett ett antal spelare som haft det lite krångligt denna veckan.

Quinn Catforce

Har inte märkt nåt speciellt!🙂 Enda är att när jag hade aktiverat skuggorna var FPSen typ runt 16-17, men jag vet inte vad det var innan😁 Vissa dagar kan jag ha upp mot 60, och vissa dagar under 20! Men så har det alltid varit!😋

Eva

Wow, det är ju helt sjukt!

Leah Pandalake

Min gamla, fina, älskade plåtburk är väldigt duktig på att sköta sig. FPSen ligger på en stabil nivå både med och utan skuggor!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.