Chrome Pointer

Kära stall

   Under en längre period av den tid jag spelat Star Stable har du funnits där. Från början var du bara en garderob att kika på. Sen en dag kunde vi besöka dig. Flytta in hästar i dig. Du som lada har alltid varit mycket sympatisk, men som stallplats har du varit rätt undermålig. Tack för dessa cirka tre-fyra år, o du stall, men jag måste erkänna att jag inte kommer sakna dig väldigt mycket. Vila på grafikkyrkogården i frid, medan vi Star Stable-spelare istället röjer järnet i våra nya byggnad som faktiskt ser ut som ett riktigt stall.
 
   Det här var i juni 2013, då enbart tre hästar fanns i Esmes stall. Från och med i morgon kommer arton befinna sig i stallet.
 
   Det här är utan tvivel den uppdatering jag sett mest fram emot i år och det ska bli så sjukt kul att den äntligen kliver in i SSO. Cred till oss gamla rävar som stått ut så länge, haha!






Sigrid Winterdotter

Jag kommer nog sakna pixelladan lite <3

Leah Pandalake

Usch, det här är så sorgligt! Kommer sakna det gamla stallet så mycket. Men det kommer ju såklart bli underbart med det nya stallet, känns bara så overkligt att vi aldrig mer kommer få befinna oss i stallet vi växt upp i liksom.

R.I.P Ladis 30/11-16 datumet jag aldrig glömmer, du kommer förevigt ha en plats i mitt hjärta <3

Quinn Catforce

Fin dikt!😋😉 Har ingetcemot de gamla stallen, men jag kommer typ inte kunna koncentrera mig ordentligt imorgon i skolan, på musikteori och på fiollektionen!😅😍😱😋😂

Daniela Silvergarden

Det där var väldigt vackert Esme <3 Kommer sakna gamla hemstallet men jag välkomnar det nya stallet med öppna armar :)

Lilly Underwood

Vila i frid, du gamla lada! Må du finna lättnad i livet bortom aktuell grafik.

R.I.P Ladan & CO

Anonym

Jag är så sjukt hypad så det finns inte! Har längtat så länge efter ett ordentligt stall och nu står vi här :D Teamet ska ha massor av beröm eftersom dom lyssnat på oss spelare och nu faktiskt levererar något jag inte ens kunde drömma om <3

Kendra Hawkson

Vet inte varför det blev anonymt, det var jag ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.