Chrome Pointer

Hm...

   Det är spännande att testa nya grejer, men jag blir lätt väldigt frustrerad av att söka information om teknik på nätet. Särskilt då det kommer till YouTube! Google har gjort sitt absolut bästa för att göra processen mycket svårare än nödvändigt. Jag brukar kunna Googla mig fram till det mesta, men så fort som det gäller YouTube... suck. De har ju miljoner steg-för-steg-grejer, men jag har aldrig haft nytta av en enda av dem xP Någon här som har erfarenhet av YouTube Live?
 
   Jovisst ja, glömde nästan. Det finns en ny spelserver för alla spelare i Asien. Förr fanns en server i Asien som hette Water Star, men eftersom det var så få spelare på den flyttades alla spelare över till Australienska Fire Star och Water Star stängdes ner. Detta hände dock för rätt länge sedan och nu verkar det finnas nog spelare för att ändra på saken, så i veckan öppnades Panda Valley! Det här är nog en av de finaste serverikonerna to date, den är jättesöt!
   SSO har också gått ut med att alla spelare med konton baserade i Asien automatiskt kommer flyttas över till Panda Valley inom ett par veckor.
 
 
   Samtidigt verkar det som att Air Star har stängt så att man inte kan byta dit. Jag känner mig rätt tagg på att byta server trots det. Jag spelar faktiskt inte så mycket längre, men det grundar nog mycket i att jag inte trivs på servern. Det känns otryggt och jag vill helst bara undvika alla andra spelare förutom klubbkamraterna och vännerna. Får se hur det blir där, för jag är inte så taggad på någon av de båda andra servrarna heller. Man vill ju inte få ångest av att spela ett spel man egentligen tycker så otroligt mycket om :(






Magdalena Starland

Esme? Kan man fortfarande spela SSO om man är på Air Star? ❤️

Svar: Jo, men man kan inte byta server till Air Star.
Esmeralda Silverforce

Amaranta pinklee

önska dom kunde typ uppdatera ikoner till dom svenska servrarna fast det kanske bara är jag =)

Svar: Håller med där, ikonerna är fina men väldigt gamla!
Esmeralda Silverforce

Kendra Hawkson

Jag blir ledsen när jag ser allt drama som pågår ibland. Jag tar inte åt mig personligen men tanken på att en del kan vara så elaka och oförskämda får mig att må illa till och från. Ibland önskar man nästan att det fanns en egen server att gömma sig på xD Har dock väldigt svårt att byta server av den anledningen att jag har många vänner på den jag är och att det faktiskt var där min resa började :)

hedvig palje

hej esme! jag undrar lite samt om du vet något om brödön? om man går in på kartan, sen "upptäckta platser" och scrollar ner ser man att det står brödön. har du någon aning om var den finns? när jag söker efter den finns den ej på wiki eller på andra länkar.

Svar: Nej, jag har för mig att den ska ligga nånstans runt Epona men jag vet faktiskt ingenting om den!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Marshmallow Clouds är det ganska tyst och tråkigt på, men på Fluffy Unicorn är det hyfsat mycket folk.

Lilly Underwood

Sanslöst att du ska behöva känna så. Omogna ungar som tror sig ha fritt fram att härja bara för att inte mamma eller pappa kan se.

Hoppas du mår bra ändå, Esme.

Vera Cloudnight

Synd att du inte trivs på Air Star längre!
Jag bor på Marshmallow Clouds och jag tycker att det är rätt så lugnt här, inte så mycket drama eller så. Fluffy Unicorn har jag ingen erfarenhet av, men det verkar rätt så lugnt där. Hoppas att det löser sig!

Ifall du väljer att komma till Marshmallow Clouds så kan vi kanske bli vänner? Skulle vara kul att lära känna någon ny person! :))

Svar: Får se vad jag gör, har alltid trivts lite bättre på Fluffy än på Marshmallow. Är så himla otaggad på att spela just nu ändå, tycker det är så giftig stämning i communityt så jag försöker typ glömma att det ens existerar :P
Esmeralda Silverforce

Zoe dolphinborn

Jag har bytt server en gång och det var till marshmallow Clouds! trivs väldigt bra där :) Hoppas att communityt blir bättre snart, man blir ju så trött på allt drama och denna "giftiga stämningen"

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.