Chrome Pointer

Har ni sett?

   Den här videon kommer från Star Stables animatör Mattias YouTube-kanal. Den har legat ute sen i juli, vilket jag missat helt för annars hade jag visat den tidigare x)
   Det mesta ni ser i klippet är inspelat på SSO's gamla kontor. Mattias filmar sig själv som referens för sina animationer och bygger sedan karaktärerna på sina rörelser. Det är tydligen inte en helt ovanlig syn att se Mattias vandra runt och göra konstiga rörelser då nya karaktärer ska läggas till i spelet. Har sett det själv ett par gånger och då man inte vet vad slutprodukten ska bli ser det väldigt, väldigt skumt ut...
 
 
   I efterhand är det väldigt roligt, för då man tittar på vissa karaktärer ser man direkt på deras rörelsemönster att det är Mattias som är referensen.
   Jag älskar att veta hur grafik och animering byggs upp på det här sättet och hoppas att SSO själva släpper videor som den här i framtiden. Sjukt kul att Mattias kunde visa det här också! Jag tror verkligen inte att jag är ensam om att vilja gräve längre ner i spelmagin :D






Melinda Nortbrooke

Så himla coolt! Det visar verkligen vilka talanger det finns i teamet. Själv har jag inte tänkt på animationerna innan, men nu kommer jag se dom på ett annat sätt. Vi blir så himla bortskämda, och det är nästan ofattbart att tänka på hur mycket tid dom lägger ner.

Amaranta pinklee

så cool! skulle inte fattat att det va riktiga människor som gjorde det. så himla bra!

Mary Lightdotter

Coolt visste inte att det var riktiga människor som gjorde animationerna till karaktärerna.

Vilda Snownight

Wow, det är väldigt kul att få se det så här! :D
Hmm... Den sista karaktären, även den på thumbnailen... Vem är han? Han ser ut som en skurk. Honom har man inte sett förut.

Svar: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Darko
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Fascinerande, men också roligt med tanke på hur hans arbetskamrater måste ha reagerat när dom såg det dom första gångerna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.