Chrome Pointer

Frånvaro idag!

   Jag har haft en sjukt kaosig vecka och det är inte slut än :( Är riktigt stressad och kommer inte till ro så jag håller mig borta från blogg och allt och ska ta itu med alla stressmoment idag. Eller alla och alla, men några. Jag är förstås tillbaka mot kvällen med Stacys livestream, men i övrigt tror jag inte jag kan bidra med så mycket förrän på måndag eftersom jag ska ut på äventyr i morgon! Jag börjat längta till jul nu, jag som hatar högtider, bara för att semestertider alltid är så lugna xP
   Positivt är att under mina bussresor hinner jag spela Pokémon! Jag har just nu kommit ca två timmar in i spelet och är otroligt irriterad över hur låst man är, tycker det är alldeles för många väldigt utdragna samtal man inte kan ta sig ur då man bara vill fortsätta utforska och försöka förstå Gen VII, som är väldigt annorlunda jämte de tidigare spelen. Eftersom samtalen drar ut så sjukt mycket på tiden har jag inte ens riktigt hunnit bilda mig en uppfattning än, mer än att jag vill SPELA, inte bara läsa. Kanske bra för nya spelare, men för oss som kastat Pokébollar i x antal år blir det bara fånigt. Särskilt då bussen börjar närma sig den hållplats man ska av vid och man i panik försöker klicka sig igenom skiten så att man kan spara spelet...
   Någon mer som börjat spela Sun/Moon? Vad tycker ni såhär långt?
 
   För er som undrar över min YouTube-kanal hade jag faktiskt planerat att börja kasta upp MINST två videor i veckan men annat kommer ivägen. Man orkar inte hålla allt i huvudet då man kommer hem tidigast klockan halv sju på kvällen nästan varje dag... :/ YouTube är ändå inte min prio, jag tycker det är långt mycket roligare att skriva, men ändå. Nästa helg har nog mycket lugnat sig för mig och dessutom kommer jag ha möjlighet för inspelningar, så jag tänkte spela in allra första gången då Penny Kinglee vandrar in i sitt nya hemstall, bland annat.
 
   Det går bra för Penny just nu. Jag har ett litet bibliotek av väldigt långa avsnitt på lager just nu!






Coobi

Jag har spelat igenom säkert mer än häften av Moon och jag kan säga när allt tutorial-skit är över så blir spelet sååååå kul att spela, enligt mig roligare än många andra Pokémonspel.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.