Chrome Pointer

Fler svar från frågestunden!

Från Filippa Candlepie:
   Om du inte hade valt den färg och man som du faktiskt valde på Ash, hur tror du att han hade sett ut då? 
   Då hade han troligen blivit en fux med strimbläs och vit man! Det var mitt andra alternativ, men jag var redan såld direkt då jag såg den grå färgen och visste att jag absolut inte ville ha en annan häst!
 
   Ash är bäst och har varit med på nästan allt jag gjort under de här fem åren!

   Om du skulle få designa en häst helt fritt i spelet, hur skulle du designa den då? Alltså t.ex. ras, färg, tecken, lynne m.m. 
   Om jag fick bestämma vill jag bara göra en uppdatering på alla gamla hästar vars raser har uppdaterats! Jag skulle t ex hemskt gärna ha den prickiga Sportfriesern i den nya modellen, fast med exakt samma färg. Jag gillar redan de hästar jag har och är rätt fantasilös då det kommer till att välja nytt helt själv, men om jag fick designa helt fritt vill jag uppdatera dem så att de är lika snygga i kroppen som sina nyanlända kusiner.

   Om du inte hade fastnat för SSO, hur tror du att ditt liv (och ditt spelande) hade artat sig då? 
   Jag hade troligen börjat spela något annat! Jag har alltid varit väldigt fascinerad av spel och ett av mina tidigaste spelminnen är att jag satt i min pappas knä som jätteliten medan han spelade The Legend of Zelda: A Link to the Past och jag tyckte det var helt fantastiskt. Mitt problem har dock alltid varit att jag tycker väldigt illa om våld! Jag vill inte spela våldsamma spel och Pokémon är det mest våldsamma jag någonsin gett mig in på. Därmed spelar jag inte heller vad som helst, även om jag kanske uppskattar att titta på då andra spelar sådana spel. Vem vet, jag kanske hade varit en hängiven The Sims-spelare om jag inte haft Jorvik att fly in i? Jag gillar ju ändå att bygga, som ni troligen märkt via Zoo Tycoon 2. Jag hade absolut spelat något spel, frågan är bara vad som hade kunnat hålla kvar intresset över en längre tid!
 
   ZT2 är ett av de bästa spelen som någonsin gjorts och det blir inte sämre med Usermade Content! Finns fortfarande ett grymt community kring spelet trots att det är över tio år gammalt.
 
Från Hedvigpalje:
   Kommer Night Guards släppa in fler spelare? 
   Vem vet? Vi är väldigt demokratiska och om en av oss inte vill ha in nya så väntar vi. Gruppens dynamik är det viktigaste i vår klubb! Vi är bara tio stycken och vi är alla rätt inaktiva som klubb (det är sällan mer än en av oss är online åt gången), men jag tror nog att vi alla trivs bra på det sättet i dagsläget.
 
Från Quinn Catforce:
   Vilken är din favorithäst förutom Ash?
   Rapidash!
 
   Vilken hästras TROR du ska uppdateras härnäst? 
   Araben eller Andalusiern. Jag står ändå fast vid att jag hoppas på att starthästen uppdateras!

   Vilken hästras TROR du kommer som nästa? 
   Med tanke på hur mycket folk tjatar om det känns det som att Mustang är det enda som är relevant? Jag har själv absolut noll intresse av Mustanger så jag hoppas på något annat, heh...

   Vilken hästras VILL du ska komma som nästa?
   Haflinger. Jag gillar det stuket på häst och fuxfärgerna är fina!
 
   Vad har du för drömjobb?
   IP Director för Star Stable Online. Drömma kan man ju!
 
   IP står för Intellectual Property, och i korta drag kan man säga att Star Stable Onlines IP Director ansvarar för, samt äger, vidare utveckling samt skydd av produktens historia, lore och egentligen allt produkten i sig står för.


Eva Bunnyland

Esme, jag vill bara säga att du och din blogg och din YouTube-kanal är bäst, jag kommer nog aldrig sluta läsa den här bloggen tills du slutar blogga, och det kan nog dröja, men vad vet jag... Och jag kommer nog kolla på din YouTube länge till... <3 <3 <3 Du är bara bäst! <3 <3 <3 Du kanske inte förstår varför, jag vet inte, men du är det! Så är det bara!

Rännan Blåbro

Omg IP Director lät inte så dumt! Som stor nörd av huvudstoryn lät det väldigt lockande hehe :P

Svar: Drömjobbet! Eller ja kanske inte idag haha men om några år då man är vuxen-vuxen istället för bara vuxen!
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Inget fan våld vet jag, men det är synd, för det finns sååå många spel som har jättefin grafik, men är just våld. :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.