Chrome Pointer

Fler svar på fler frågor!

  Här kommer ännu mer från frågestunden jag hade för ett tag sen!

 
Från Anne Zebrayard:
   Har du någon häst irl? 
   Nope, har inte ens någon att rida på!

   Favoritfärg på ridbyxor? 
   Mörkblått, grått eller brunt, men jeansridbyxor kan också vara sjukt snygga! Jag älskar mina jeansrisbyxor från Animo med silikongrepp, men de är liiiite för fancy för att ha till vardags, haha. De är blingade till tusen!

   Favoritfärg på schabrak? 
   Jag har aldrig haft möjlighet att få matcha själv, så jag bryr mig inte så mycket. Allt förutom en fluffig, tigermönstrad vojlock min chef satte på ungponnyn jag utbildade bara för att retas medan hon tvättade alla schabrak... Fy farao så ful!

   Matcha byxor eller tröja till schabrak? 
   Tröja!

   Tror du på övernaturliga saker? 
   Njae, även fast man skulle vilja stöta på en enhörning så får man väl ta och acceptera att det inte finns skumma varelser ute i skogen xP

   Kollar du på julkalendern? XD 
   Nej, julkalendern har jag verkligen aldrig följt! Min mamma gjorde några försök att få mig att titta på några olika då jag var liten, men jag var aldrig intresserad av någon av dem.
 
Från Ida Fishwood:
   Kan du visa hur du gjorde din weebly blogg i en video nån gång? 
   Nej, jag har helt slutat använda Weebly. Det finns dock inget enklare, det är bara att klicka och dra i olika saker och se vad de gör och det finns många guider på nätet. Weebly är en sida som precis vem som helst kan använda, det är hur enkelt som helst och det finns många gränser att tänja utan att behöva kunna något alls om webbdesign!

   Vad längtar du till mest innan året är slut? 
   MyStable! Jag tror det kommer göra väldigt mycket för åtminstone min spelupplevelse. Jag har klagat i tid och otid över Azkaba- förlåt, Hästön, sedan dagen den släpptes och man klagar ju absolut inte på att stallet i sig kommer se väldigt mycket bättre ut!

   Hur gör man för att lyckas som SSO-bloggare? 
   Om man är aktiv har man redan kommit en lång bit på vägen. I övrigt får jag nog hänvisa till det här inlägget!
 
Från Stacy Lionrider:
   Har du eller har du haft något husdjur? 
   Då jag var yngre och bodde hemma hos min pappa hade vi både hund och katt. Tror dock inte att något av djuren lever längre.

   Tittar du på några svenska youtubers? Vilka? 
   Har tittat på några av Simon Lussettis videor just för att jag har träffat honom IRL ett par gånger och tycker han är sjukt trevlig, men jag är egentligen inte alls intresserad av vloggformatet och tittar inte på några svenskar alls i övrigt.

   Om du var tvungen att välja, vilken Harry Potter bok är din favorit och varför? 
   Fången från Azkaban. Det är en sån bok man bara slår upp och känner sig... hemma med. Jag får bäst känsla genom den boken utav de sju!

   Om du hade gått på Hogwarts, vilket elevhem tror du att du hade passat bäst in i? 
   Jag hamnar alltid mellan Gryffindor och Ravenclaw. Jag har alltid identifierat mig mest som Gryffindor - jag må ha kassa nerver och vara allmänt feg, men jag brukar också vara väldigt "hård" mot mig själv för att övervinna rädslorna. Och utan att vara rädd kan man aldrig vara modig, bara dumdristig.

   Vilket ämne tyckte du bäst om i skolan när du var ca 12-14?
   Mellan 10-ca 13 års ålder gick jag inte på några lektioner alls, så jag "missade" hela mellanstadiet. (Berodde inte på att jag var stökig, däremot var jag väldigt deprimerad och ingen vuxen i min närhet förstod hur jag mådde.) Högstadiet var pest och pina, det fanns nog inget ämne jag någonsin såg fram emot. Kanske musik, för att läraren som ätit en och annan svamp för mycket i sina dagar aldrig någonsin förstod att han hade lektion då man behövde aldrig ens dyka upp. Gymnasiet däremot var fantastiskt, jag hade tur med bra lärare och där får man ju välja vilken linje man går och därmed vilka kurser man läser.
 
Från Tyra Yellowgirl:
   Om du fick en av dina pixelhästar irl vilken? 
   Ash!
 
 

   Vilken NPC skulle du vilja veta mer av? 
   Egentligen alla stalltjejerna som står utplacerade runt om i Jorvik och som bara har tävlingar och lopp. De måste ju också ha personligheter och backstorys!

   Skulle du vilja jobba på SSO? 
   Ett ord - drömjobb.

   Vilken level är du i i Pokémon GO? 
   Level 23! Dock har jag nästan slutat spela helt och hållet nu. Tycker det blir för kallt om fingrarna att peta på mobilen medan man är ute och går, och nu är det speedlimit på appen så att ingenting funkar om man rör sig snabbare än 25km/h så det går inte att spela på bussen heller. Tyvärr gör företaget bakom appen allt de kan för att stoppa folk från att spela just nu :/


Sigrid%20Winterdotter

Älskar dessa frågeinlägg :D

Drusi Swordbaker

En fråga: Kommer du vara på Sthlm Horse Show? Isåfall när? :D

Svar: Jag kommer gå med ett par kompisar på torsdagkvällen ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.