Chrome Pointer

Det är här!

   Precis som med alla stora uppdateringar blir det så att även spelare som inte spelat på väldigt länge vill spela. Det vill alla vanliga spelare också. Det innebär att enormt många spelare kämpar för att komma in i spelet exakt samtidigt, och ju fler som försöker göra exakt samma grej på exakt samma ställe samtidigt, desto större risk för krascher. Ni minns väl historien med regnbågen och Chaun i våras?
   Det finns ingen som helst anledning till att panika, gnälla eller hota på grund av det här. Inom ett par dagar, troligtvis redan i morgon, kommer allt vara mycket bättre. Det här är inte första gången det hänt och det är inte sista heller. Dock kommer allt bli bra, och det finns faktiskt annat i världen än bara SSO. Visst kanske det kliar i fingrarna idag, men spelet finns kvar i morgon också.
   Jag tänkte testa att logga in en gång, och om det inte funkar kommer jag låta spelet vara till i morgon istället. Inte värt att försöka pressa sig in samtidigt som alla andra då det redan blir lite ostabilt, det gynnar ingen :)
 
   I samarbete med Star Stable kan jag så länge bjuda på mina tre senaste Tutorial-videor. De här gjordes i all hast eftersom saker har ändrats och förbättrats in i det sista, så det blev tre videor gjorda på rekordtid och dessutom första gången jag skrev hela manuset själv på engelska istället för att skriva på svenska och låta Archie översätta. Tack QA för korrekturläsning och tack Archie för strålande prestation som vanligt.
 
 
 






Iris Highgarden

Vad är dina tankar när det gäller Jorvik City som kommer nästa vecka?

Svar: Jag kommer skriva om det, men jag har lite för mycket att göra för att orka sätta mig och skriva ett inlägg i lugn och ro idag!
Esmeralda Silverforce

Selma Flowerpaw

Bra videor! :)

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.