Chrome Pointer

Ännu fler svar!

Från Hedvigpalje:
   Om man har en "framgångsrik youtubekanal" eller typ många prenumeranter och fattar vad en youtube kanal innebär. Skulle du tänka dig samarbeta med den personer typ göra en videos tillsammans?
   Jag bryr mig inte ett dugg om hur stor en kanal är eller hur bra den fungerar, jag bryr mig mycket mer om personen som står bakom kanalen och vad den personen står för. Jag skulle t ex aldrig göra ett samarbete med någon som uppmuntrar till att bryta mot SSO's användarvillkor, oavsett hur stor kanalen skulle vara. Samarbeten är ändå inte något jag brinner för, (särskilt inte om det händer på mina egna medier) då jag föredrar att göra mina videor ensam i lugn och ro.
 
Från Diana Sweetgirl:
   Har du sett serien Shadowhunters eller filmen The Mortal Instruments? 
   Har sett både serien och filmen! Gillade böckerna mer. Jag vet att Shadowhunters har fått en högre budget att leva på till säsong 2, så det blir spännande att se om budgeten förbättrar kvalitén på serien. Följde inte direkt serien noga, utan satt och "hoppade" fram genom varje avsnitt för att se om något intressant hände.

   Har du läst The Mortal Instruments böckerna? Isf, vad tycker du om de? 
   Yes, allihopa + de flesta av författarinnans andra verk. Jag gillar verkligen sättet Cassandra Clare skriver på och jag uppskattar många av hennes karaktärer, särskilt Magnus Bane.
 
   
 

   Vad skulle kunna få dig till att sluta blogga och/eller spela SSO?
   Möjligen jordens undergång
 
Från Sally Hawklord:
   Favoritchoklad? 
   Så länge det inte är vit choklad eller har nötter i sig äter jag typ allt! Om jag hade lite mer pengar hade jag gärna köpt lite finare choklad och testat massa olika märken, men Marabou (original) är det jag vanligtvis käkar.

   Vad tycker du om The Flash? 
   En av mina favoritserier! Den är ju rätt "snäll" (inte så våldsam) och jag gillar dynamiken mellan karaktärerna, och jag tycker dialogerna ofta är väldigt roliga. Och Cisco är typ lika mycket riksnörd som jag är. Har bara hunnit se första avsnittet av nya säsongen, får nog ta och försöka kika på de andra innan jag blir spoilad!
 
 

   Tror du att SSO on the road kommer att komma till Finland?
   Oj, inte den blekaste! Vad jag vet har teamet bara en kotte som pratar finska så det är väl enbart för den finlandssvenska publiken isf. Jag vet dock ingenting alls om SSO's framtida event!


Sally Hawklord

Cisco is da best:')

Lilly Underwood

TALKING ABOUT TV SHOWS, Sherlock säsong 4 om två månader har du bergis hört om, aaah :D

Svar: SÅKLART :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.