Chrome Pointer

Yo!

   Igår såg jag nya X-Men med Siri - grym film, om ni inte har sett den, se den; och helst i morgon (någon som catchade den referensen?) I vilket fall, liiiite faith in Marvel is restored efter bomben de droppade om Captain America häromdagen. Huga.
 
   Jag hade planer för den här dagen som ändrats, så jag är inte riktigt bergis på vad jag ska hitta på. Kanske prova på WoW? Har fått påtryckningar av någon *host* att testa. Känner dels lite "varför inte", dels känner jag att jag verkligen borde försöka spela LotRO igen, haha. Hade typ lovat Gen att börja med det då jag skaffade ny dator - det var typ ett och ett halvt år sedan. Oops...!
   Samtidigt har jag fortfarande redigeringar på lut och jag har börjat spela Zoo Tycoon 2 igen. ZT2 känns fortfarande inte superkul att spela, mestadels för att jag just nu känner mig lite låst och irriterad över språkfiler som inte går ihop. Borde väl ändå gå att lösa? Folk kan ju skriva Zoopedias på sitt eget material i spelet, jag kanske kan lista ut hur jag kan få ihop egna texter till allt som saknar korrekt översättning...
 
   Btw så har jag fått en massa mail senaste dagarna där folk frågar om Star Stables event på Inferno. Notera att jag inte har något som helst att göra med hur eventet hålls och alla frågor som ni förväntar er riktiga svar på bör självklart gå via förslagsvis support eller PM på SSO's Facebooksida.
 
   Esme och d'Artagnan


Sigrid Winterdotter

Vad stå LotRO för?

Svar: Lord of the Rings Online!
Esmeralda Silverforce

Ria

Jag borde kanske maila dig istället, blir lite hattigt med kommentarer^^
Men, jag har Chrome och då laddas den där filen ner. Om jag däremot öppnar din blogg i Edge så laddas inget ner... Skulle ju kunna dra slutsatsen att det är chrome + blogg.se som bråkar, men det är bara på din blogg filen laddas ner av alla 10 bloggar jag besöker. Har scannat filerna med både antivirus och antimalware som inte ger något utslag

Svar: Men asså döskumt, jag använder enbart Chrome... vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller :(
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

Jag hade typ lust att flå Marvel levande när de sa att Captain America är med i Hydra...

Svar: MEN ELLER HUR?! Man tyckte ju att om det var någon de inte skulle sabba storyn totalt för var det Cap, men tydligen inte...
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Jag trodde att det var ett skämt som hade kommit ut om Captain America, men efter att ha läst artikeln så måste jag ändå säga att jag inte är så chockad ändå. Det är ju inte ovanligt att de hittar på sånna här grejer för att kunna fortsätta på en story som annars skulle dö ut rätt så fort om de fortsatte som de gjorde. Och vem vet, Captain America kanske kommer att bli "god" igen.
Men jag tror vi ändå ska skilja Marvelfilmerna och tidningarna från varandra då filmerna inte direkt kan följa den exakta storyn på det sättet. :)

http://time.com/4347224/captain-america-hydra-agent-marvel-tom-brevoort/

Svar: Jag säger ändå ett stenhårt "nej", haha
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Glömde säga att X-Men filmerna inte är Marvelfilmer. De är i grund och botten Marvel som gjort serietidningarna och Stan Lee är med produceringen, men filmerna tillhör 20th Century Fox :)

Svar: Äh, jag tänker inte gå ner på yttepyttenivå. Vad jag har fattat börjar Marvel få tillbaka lite rättigheter till sina gamla sålda grejer och om det har stämpeln Marvel på sig (vilket filmen faktiskt har) så tänker jag hävda Marvel ;)
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Hahaa, sorry I went nerdy on you XD

Daisy Greenwood

Med WoW antar jag att du menar World of Warcraft. I sådana fall, JA!

Simone Mightyborn

Har nu nötat mig igenom allt skrivet i Juni och fram hit. Asså måste bli bättre på att läsa regelbundet istället för att ha Esme maraton mellan varven. Iaf ville jag bara säga att du har verkligen byggt upp en läsvärd blogg! :D

Svar: Åh herre, det blev några inlägg att ta sig igenom haha!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.