Chrome Pointer

Varför rapportera in buggar

   Tydligen är det så att väldigt många som rapporterar in buggar till Star Stable gör det för att de hört att man kan få Star Coins för det. På ett sätt förvånar det mig inte, för folk är så besatta av tanken på allt från 25 gratis SC och uppåt, men det är tragiskt att man bara vill hjälpa till mot betalning.
 
   Tänk istället så här - vad vinner vi på att man rapporterar in buggar och saker som är fel?
   Jo, SSO får chansen att mycket snabbare få ordning på buggen och därmed kunna ge oss ett bättre spel. Ju snabbare och tydligare vi är då vi rapporterar in buggar, desto snabbare kan något göras åt dem. Istället för att klaga över något som är fel på sociala medier (asså missförstå mig inte där - det är bra att synas med saker som är fel på ett sätt, men oftast går folk ut på sociala medier och skriver så sjuka saker som grova förolämpningar och svordomar bara för att de är lite upprörda. Iiiiiinte helt rätt väg att gå.) skriver man via kontaktformuläret (<- länk), så att supporten kan fiska upp buggarna och skicka vidare dem till QA = teamet som jobbar med att leta buggar och lista ut vad som kan orsaka dem.
 
   Vi hjälper till att göra spelet bättre genom att rapportera in buggar - gör det inte för att du är desperat efter pengar, gör det för att hjälpa världens bästa hästspel att bli ännu bättre! :D
 
    Här är exempel på en bugg - texturen på den rödhåriga tjejens hår har inte fattat att det är natt och lyyyyser x)






Sigrid Winterdotter

Jag skulle vilja bli buggtestare, tänka praoa som det hen så blev det inte xD Hittade en annan plats

Tanja Eaglevalley

Oj, får man pengar för att rapportera in buggar? Man lär sig något nytt varje dag. Kan förklara varför jag fick lite extra sc för någon vecka sedan.
Tycker verkligen du har rätt angående detta. Rapportera in buggar ska man inte göra för pengar utanför att man vill förbättra spelet!

Svar: Nej, precis som jag svarat i en tidigare kommentar är det numera väldigt ovanligt att man får SC för buggrapportering. Folk tror dock att det fortfarande gäller och struntar egentligen i vad som händer med spelet - de villl bara ha pengarna. Tråkig mentalitet tycker jag!
Esmeralda Silverforce

Emma Mousefall

Vaa? Brukar håret på Sso lysa på dagen?

Svar: Nej, håret ser ut exakt sådär på dagen - men i mörkret så behåller det exakt samma utseende som på dagen istället för att mörkna med allt annat!
Esmeralda Silverforce

April

På STAR stable horses går det inte göra dagliga uppdragen det bara står din häst är trött kom tillbaka imorgon. Så dagarna går och man kommer inte en level upp med fölet

Svar: Just därför ska man rapportera in det som en bugg, så att SSO-teamet kan lösa det!
Esmeralda Silverforce

Nova Northbear

En gång frågade jag en gamemaster om dem gör buggar och då sa gamemasern Ja så dem gör buggar så det roligare

Svar: Låter som ett missförstånd eftersom det inte alls stämmer.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.