Chrome Pointer

Varför blir det alltid så sent?

   Jomen det här med att åka hem är ju alltid en grej. Jag blir bekväm då jag är på jobbet och pallar inte åka därifrån, haha. Var samma sak då jag hängde i stall som yngre - min mamma ringde alltid ilsket och frågade var jag var då klockan började närma sig nio-tio på kvällen. Iofs var det ju långt mycket klokare att sitta på ridhusläktaren och titta på lektioner än att vara ute och leka gangster, men mammor vet inte att uppskatta lugna barn nog ;)
 
   Vill återigen påminna att ni hemskt gärna får lämna förslag på inlägg, och det är också anledningen till att uppdateringen här är lite sporadisk. Nu gäller det att hamstra till sommaren och semestertiderna! Jag har många inlägg i mitt utkast och idéerna samlar sig på hög, vilket är bra - bara att börja skriva då man väl har inspirationen :D Just nu lyser den dock med sin frånvaro, heh. Ska istället passa på och ta en stund med Photoshop, då jag har en grej på g. Och nej, det är faktiskt inte monsterredigeringen! (Även om den skulle behöva några timmar...)
 
   My Horse And Me - för att jag helt enkelt inte har orkat gå igenom min Frapsmapp som jag egentligen borde göra






Hedda Snowfire

Skulle gärna se mer om hur det var "förr" då jag är ganska ny i spelet :) Även mer om dina åsikter osv.

signe swordstar

Om förr i tiden på sso! Men kan du tipsa något nybörjar redigerings program som man man kan
använda?

Svar: Redigering för bild eller film?
Esmeralda Silverforce

Tilde Miststorm

När jag inte har något att skriva på min blogg brukar jag inte skriva om något speciellt. Testa att skriva om något som inte handödar om sso eller andra spel.
En gång tänere jag göra ett inlägg om smilys, men tyvärr blev det avbrutet.
Skriv bara om något lite roligt du känner för men ändå ganska intresant. Även de konstigase saker kan vara järteintresanta!

Svar: Om jag inte ska skriva om något som har med spel att göra är det tyvär inte värt att jag skriver, eftersom bloggen är helt baserad på spel och det vore bara "fel" att gå ifrån det. Undantaget är de få gånger jag pratar häst, eftersom det ändå går hand i hand med bloggens ledämnen.
Esmeralda Silverforce

Juana Flowerbell

du skulle kunna skriva om hur sso har baserat sina saker på verkligheten, med sadlar, schabrak m.m

Fanni Purpleheart

Jag skulle bli glad om du kunde göra ett inlägg om huvuduppdragen och själva storyn även lite egna funderingar T.e.x vad du tror kommer härnäst och kanske var du tror garnok exakt befinner sig m.m!

Hade varit roligt om du började precis från början alltså starshinespelen? Tror de var först... Håller på och kollar på dina videos men en sammanfattning hade varit bra för en glömsk människa som mig... Du kan väl också skriva om vad du hoppas på kommer hända? Och vad du vill! Hade varit roligt om du berättade lite teorier och inte bara teorier om huvuduppdragen utan allt! Typ var borgmästaren i Jarlaheim är och vad dom vita lysande sakerna är!

Tack på förhand! Blir jätteglad om du kan skriva om det, jag kan själv inte göra det då jag faktiskt är väldigt oerfaren spelare.. Hehe... Längtar efter att få lära mig mer!

Länka gärna till min blogg!

Svar: Jag skrev hemskt mycket konspirationsteorier förr i tiden men lade av med det helt för lite mer än ett år sedan då jag kände att det liksom "räckte". Jag uppskattar och älskar huvudstoryn något enormt men jag kommer inte spekulera mer om den här på bloggen. Däremot finns det otroligt många gamla inlägg där jag funderat, vridit och vänt på många olika saker, du kan se det genom att kika tillbaka i månadsarkivet lite på måfå. Jag har ändå gjort det här i några år nu och skrivit över 4000 inlägg här på bloggen, så man kan väl säga att jag har hunnit konspirera om det mesta :)
Om du menar recap av Starshinespelen så har jag spelat in både dem samt Star Academy och Star Stable på video. Allt finns i prydliga spellistor på min YouTubekanal, och annars kan man läsa mer om alla spelen tillbaka i mitt arkiv. Uppskattar verkligen dina förslag, men tyvärr har jag redan hunnit skriva sådana inlägg både en och fem gånger då folk har bett om det förr!
Esmeralda Silverforce

Signe hawklord

Jag tyckte att Nostaligtripperna, typ om när man bara kunde röra sig i silvergladebyn, och typ när det bara fans en hästsort eller vad man ska säga. (skriva i detta fallet, men sak samma!) nostalgitripper skulle jag uppskatta helt enkelt!

Signe Swordstar

Som svar till MIN kommentar:
Redigering

Svar: Om du vill ha gratis så Gimp I guess men jag har aldrig velat använda något annat än Photoshop. Alla program ser i princip likadana ut så det är bara en personlig preferens vilket man vill ha, inget är så mycket svårare än något annat!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.