Chrome Pointer

Tips på fantastiska redigeringar

   Om det är en redigerare i det här communityt som jag kan känna mig lite avundsjuk på så är det April Goldfall. Den här tjejen redigerar väldigt simpelt men otroligt effektfullt och jag älskar hennes idéer - har hänt mer än en gång att man beundrat en av hennes bilder och tänkt "wow, varför har jag aldrig tänkt på att göra något sånt här?". Hon redigerade t ex helt magiska Islandshästar långt innan de ens kom till spelet genom lite bildmanipulation.
 
   Kika in hos hennes blogg HÄR och stötta hennes grymma konstverk!
 
   Bild redigerad av April Goldfall, besök hennes blogg genom att klicka på bilden eller hennes namn


Heart Power

Hej! Du la upp en video om frågestund.
Fråga: Vilken är den svåraste uppdragsserien som du har gjort i SSO hittills? Beskriv hela uppdragsserien!

♥️Kram Kram♥️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.