Chrome Pointer

#Sur Esme

   Jag skulle ju resa bort i helgen och var så sjukt taggad, min chef hade planerat massa ridning för mig och jag skulle förbereda i stallarna innan ridlägrena som börjar snart, så går jag och åker på världens inflammation i hörselgången och har feber :( Redan igår morse var jag dålig men jag åkte till jobbet istället för akuten och fick istället surt sitta på akuten klockan åtta på kvällen. Nu får jag sitta hemma och sura och försöka bli feberfri istället för att ha kul ute i stallet.
 
 
   Tack så sjukt mycket för de bloggtips ni lagt fram sista veckan! Ni är alltid välkomna att komma med idéer, det tas alltid tacksamt emot.
   Jag ska försöka skriva ihop lite av det men jag har också några Photoshopprojekt på g, varav ett jag visade som snabbast på Insta häromdagen. Det är ett sånt där projekt som jag skulle kunna pilla på i evigheters evighet, men det är ett "beställningsjobb" efterfrågat av en kompis så jag ska väl försöka få det färdigt innan jordens undergång x) Brukar aldrig göra sånt men kände att det skulle bli kul och det är det också. Inte riktigt det jag brukar göra, så att säga!
   Videor blir det nog inte så mycket gjort med i helgen, eftersom jag inte vill utsätta mitt dåliga öra för hörlurar eller headset alls. Dumma öra. Nejmen det är liksom supersvullet och inflammerat ner mot käken så jag kan ändå inte prata så mycket just nu, haha. Saker går alltid så smidigt! Jag påbörjade att lägga upp videor på tävlingarna i Horse Life 2 för ett rätt bra tag sedan, tänkte att det kanske kan fortsättas på. Det är inte av sådär jättestort intresse för fler än mig själv - men vafasen gör det, man gör ju sånt här för att man själv tycker det är kul ^^
 
 
 
   Alla tre bilderna är självklart från Horse Life 2






Tanja Eaglevalley

Krya på dig, hoppas du blir bättre snart!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Ebba Youngland

Kan du skriva ett inlägg om vad du tycker om färgerna på starthästarna som man kan välja i början av spelet?

Krya! ;D Sitter också sjuk, hemma från skolan.. Hög feber, förkyld o allmänt snurrig ^^

Svar: Oooh asbra, hade tänkt skriva om det förr men har helt glömt det, tack för påminnelsen!
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

Du verkar bli sjuk nästan hela tiden känns det som. Ett tips! När du duschar, switcha mellan varmt och kallt, bra för immunsystemet:) Funkar för mig.
Krya<3

Svar: Asså mitt immunförsvar har varit helt kaos sen jag blev deprimerad då jag var 17 :(
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Stackare!! Krya på dig!!!!

Greta Bravestar

Hej Esme, jag har redan skickat in den här idéen men vet inte om du har sett den, jag tycker du borde skriva om hur din drömhäst skulle se ut om du fick välja helt själv (i SSO) alltså så måste det inte vara en häst du har sett i SSO.

Krya på dig <3

Svar: Jodå, jag har sett men inläggen kommer dröja, jag postar sällan mer än två inlägg per dag och jag kände att jag behövde lite idéer till sommaren då jag behöver klara mig nästan enbart på tidsinställda inlägg :)
Esmeralda Silverforce

Greta Bravestar

Oki👍🏽❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.