Chrome Pointer

Solen

   För rätt länge sen försökte jag göra "realistiska" tappningar av Ödesryttarnas hästar. Det gick sådär - alltså typ inte alls, haha. Concorde blev jag dönöjd med, sen sket det sig totalt med Meteor och han blev jättedålig och jag gav upp halvvägs in på Starshine.
   Jag satt igår och petade på fem olika halvklara redigeringar under kvällen, så helt plötsligt fick jag mig en däng och öppnade istället den gamla färdiga Concorde, började måla ett träns... sen råkade resten liksom bara hända. Råkade. Även fast jag satt med ungefär tjugo olika referensbilder för smådetaljer.
 
   Symbolen på schabraket är solen ingraverad på en av statyerna i Väktarnas Dal - och Uvexhjälmen ser faktiskt ut som en Uvex tror att mönstret bara är slumpat med en kul mönsterpensel. Bra också att dressyrryttaren rider sin pålle med typ noll eftergift i nacken men jaja
 
   Glöm inte att ni kan se mer av mina redigerade/målade bilder genom att klicka på knappen "Redigeringsgalleri" i menyn till vänster!


Sigrid Winterdotter

Men gud vad fint! :D Älskar symbolen på schabraket <3

Ellie Sweetlord

Jag vet inte om du tar emot önskningar på inlägg, men om du gör det skulle jag tycka det var jätteintressant om du skrev lite om vilka SSO-bloggar du läser, behöver tips på några nya bra bloggare då jag tycker bloggandet börjar dö ut.
Kram <3

Jane Candlenose

Den är jätte fin redigering <3

a n n i k a

Så fint :D

lisa

Är inget fel på Concordes form, är att föredra faktiskt ;) https://cdn1.cdnme.se/4275507/7-3/jehyznpdqbcspcn-580x326-nopad_54747412e087c32b295cd76f.jpg hellre de än bakom lod!

Svar: Jag tycker dock själv att han är alldeles för öppen i formen och det ser inte avspänt ut. Om jag hade gjort det här från grunden (vilket jag inte gjorde eftersom bilden på Concorde är nästan två år gammal) hade jag lagt honom mer på lodplan.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.