Chrome Pointer

Postar på annat håll

   Genom åren har jag skrivit lite fanfics (mest one shots i slutänden) om SSO och nu har jag börjat langa upp lite på Archive of Our Own. Inget osett, men det blir lättare att hitta än att ha det här på bloggen och jag tycker sidan är lättare att använda än Fanfiction.net trots att jag varit hängiven den sistnämnde i många år. AoOO har ett riktigt bra system med taggar som gör det superenkelt att leta vidare på liknande verk, något som FF.net saknar. För stunden är det visserligen bara jag som har grejer på svenska där, men det kanske blir mer i framtiden?
   Anledningen till att jag gjort så här nu är att det är ett kodfel i bloggen som jag inte lyckats lösa (det är säkert inget problem egentligen men jag kan banne mig inte lista ut vad probemet är), som gör att det inte går att bläddra långt tillbaka i kategorier. Surt, men jag har inte lyckats lösa det på över ett år. Därför känns det lite nice att kunna lägga saker på ett annat ställe, så att det blir lätt att hitta - och dessutom så gillar jag AoOO mer och mer, tycker det är en riktigt bra site.
 
   Ni kan se allt jag har langat upp än så länge HÄR.


Grace Umbra Mysteryyard

Jag vet att det här inte hör till detta inlägg, men en av dina hästar kallas ju Eevee och det påminner mig om Sjöis, Sjöstjärnans Ridläger, var där i helgen på första lägret, red BÄSTA PRISILLA<3 och Sjöis är bäst haha älskar det<3 Sjöis 4-eveeeeeer!

Johanna

PS. Archiveofourown brukar förkortas AO3, det är i alla fall det jag hört förut. Bara en liten sidenote, inget illa menat :)

Keep up the good work!

Svar: Avisst fasen, tänkte väl att något kändes förbaskat fel med förkortningen... så går det då man skriver grejer då man är för trött för sitt eget bästa, lol. Tack för påminnelsen!
Esmeralda Silverforce

Valle

Wait, förstår inte riktigt. Kan man hitta mer info och bilder mm om spelet på sidorna? Nu kanske jag är lite lost, har läst inlägget.

Svar: Nejrå, det är en site där man kan posta fanfics och jag har postat lite grejer jag ha skrivit där. Helt enkelt för att det blir lättare att hitta än om det ligger här på bloggen, där det försvinner i flödet!
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Ao3 ♥
Där hänger jag när jag inte spelar sso eller scrollar genom mitt dash xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.