Chrome Pointer

Once upon a time

   Bild från SSO's Instagram våren 2014
 
   Första gången jag träffade någon från SSO-teamet var under Göteborg Horse Show 2014. Jag var totalt livrädd för att sitta och skriva om spelet och ibland ha turen att chatta med Game Masters på internet är en sak, att träffa människor på riktigt är en helt annan (särsklt under en period då man hade nästintill social fobi). Vad jag absolut inte kunde ha trott då var att både GM Heather och Lucia, som ni ser ovan på bilden, visste precis vem jag var inom communityt bara jag presenterade mig som Esmeralda Silverforce - vilket var väldigt konstigt. Men, också väldigt roligt.
 
   Sedan dess har jag dykt upp på lite olika event runt om i landet där det gått att hitta vårt spel. Det som är återkommande är en förväntan, en glädje och väldigt många lysande ögon. Inte bara det, utan också en stor tacksamhet, från båda håll. Inte bara är det givande som spelare att vara med om den här resan som Star Stable gör, utan det är också givande ur SSO-teamets synpunkt. De ger ut en produkt de är stolta över, som skapar glädje och nya vänskapsband.
   De här stunderna där spelare och spelutgivare (nu då teamet är så mycket större känns det mer lämpligt att säga "utgivare" än "skapare", som egentligen hela communityt sagt förr) kan mötas är rätt fantastiska. Utan de här stunderna hade jag säkerligen aldrig fått chansen att sitta och göra de superroliga Tutorialvideorna på Star Stables YouTube-kanal, till exempel! Tack vare de här stunderna har jag haft en extra möjlighet att träffa nya vänner, som i sig har fortsatt att bli konstanta delar i mitt liv. Man ska verkligen inte underskatta vad ett gemensamt intresse kan skapa!
 
   Jag taggar järnet inför SSO's nästa svenska event på Inferno 11 juni just nu! Verkar som att flera hundra spelare planerar att komma dit vilket är helt sjukt. Men samtidigt som det finns de som redan har varit med om många event och ändå kommer dit så finns det många spelare som kommer få sin första upplevelse då det kommer till att möta andra spelare ute i verkliga livet, och jag kan inte låta bli att vara riktigt, riktigt glad för deras skull - för den här upplevelsen är inget man vill missa något av, och den kan leda till många, många fler.


Valle

Jag har verkligen alltid velat träffa teamet, och få fråga frågor mm. Tyvärr så bor jag i den best odugliga landsdel, som kan göra att jag inte kan åka till dom större städerna där eventen brukar vara. Haha, blir nästan lite ledsen när jag ser att dom ska ha event! Det första man gör är att kolla var det ska vara någonstans, och sedan säga "jaha, bara att gå och tjata på morsan igen dårå". Hjälper det? Nejdå! Haha. Det är väl bara att se glad ut och hoppas att dom kommer till närmaste ridklubb. Haha! Nejmen, jag hoppas folket som ska dit får en riktigt härligt upplevelse. Jag är ledsen för ett sånt OT inlägg, vart lite långt! Mvh Valentina

Sigrid Winterdotter

Nervös inför eventet, hur kommer det att gå till? :/ Kommer få mental breakdown xD Men vill gå :/

Bella Eastfield

Skulle SÅ gärna vilja gå på Sso eventet den 11 juni, ugh :( Hoppas att alla som ska dit kommer ha det roligt tho! :) ♥

Arina Crazybotn

Då kanske vi ses på eventet Esme!

Leah Pandalake

På tok för mycket folk för min del så det är ett rakt nej tyvärr för min del - men usch, det känns som att man verkligen missar något

Leah Pandalake

Oj, nu blev det två "för min del"

Ida Snowforest

Jag kommer :DD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.