Chrome Pointer

Ny vecka och sommaren är snart här

 
   Uppskattar verkligen vildhästarna på Sydhoven och hoppas att det kommer fler flockar till andra ställen i framtiden! Eller ja kanske inte nånstans på dagens ställen för det skulle vara jätteskumt, men kanske på en framtida plats.
 
   Nu är sommaren nästan här och jag har sån ångest inför semestern! Förra året var första gången jag hade ett jobb att ta ledigt ifrån men jag hade inte så mycket ansvar och kunde lätt ta ledigt utan minsta tanke på att det skulle bli tokigt hemma, men nu har jag väldigt mycket mer saker att basa över på jobbet och jag vet inte riktigt hur jag ska överleva den här sommaren samtidigt som jag inte ska tappa greppet, haha. Jag tar ju inte heller ledigt för att vara ledig, utan jag åker och jobbar på andra ställen - jag tror det blir tre eller fyra dagars riktig ledighet (förutom helger då) på hela sommaren. Aja, bara att passa på då man är ung och dum!
 
   Ur spelsynpunkt kan man ju tänka sig att SSO mest kommer bestå av midsommaruppdrag, som aldrig tycks ta slut under sommartid, haha. Förra sommaren fanns både Tim Hoopers sommargrejer (med ett av spelets roligaste lopp) på Fort Pintas strand och det var även en vecka eller två med Öppet Hus på Jorvikstallet mot sommarens slut. Kommer de båda eventen komma tillbaka i år tror ni?
   På tal om det, vad tycker ni om just högtidsuppdrag? Bu eller bä och varför?


Cecilia Gladefield

Jag tycker om högtidsuppdrag. De är mysiga och man får något att göra. Det är kul att fira högtider tillsammans med alla spelare :D

signe swordstar

Dom är roliga fast inte jul och midsommar uppdragen för dom är så lång. Fast jag ÄLSKADE Tims uppdrag förra sommarn att man drack en jätte ggod dryck (inte) 😉

Frida Grayheart

Högtidsuppdrag är jätteroliga, eller jag gillar ju alla uppdrag men iallafall. Dock så kan midsommar uppdragen bli lite väl mycket "springa fram och tillbaka" haha. xD :D

Leah Pandalake

Jag tycker högtidsuppdragen är fina traditioner och det är ju alltid mys att ha något att pyssla med. Sen får man ju XP och ibland grejor, men det är ju bara +

Emelie Silverhaven

Jag älskar högtidsuppdrag. Speciellt jul uppdrag de tröttnar jag aldrig på. Kan ju inte påstå att jag är speciellt hypead på att springa tusen gånger mellan steves och midsommarstången men det är gött när det är klart :D och hoppas helt klart på att smörcoola Tim är tillbaka i år igen.

Ivy Yellowcake

Jag älskar högtidsuppdrag!
Dels för att jag bara älskar högtider i sig, men även att man får så mycket roliga kläder m.m
Perfekt för mig som är en samlare hihi. Brukar också ta på mig julkläder mitt i sommaren när jag vill flumma.

Diana Weststorm

En del högtidsuppdrag är roliga. Men midsommaruppdragen (<--- lång ord) är HEMSKA, det är en massa spring fram & tillbaka.

Quinn Catforce

Jag hoppas att eventen kommer tillbaka! Har inte varit med i sso så länge, började spela nån gång i oktober-november 2015 så hoppas att man får göra dem i år igen (vet vad du pratar om för jag har sett din videoserie)! Högtidsuppdrag är väl roliga! Har inte kunnat göra några andra uppdrag än de i påskas för i på julen var datorn sönder, och jag var ännu inte starrider då, blev starrider i april (använde förstås värdekoden man fick till påsken) nu i år!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.