Chrome Pointer

Ny trailer för Star Stable!

   Star Stable har haft samma trailer i alla år - sedan spelet öppnade har det varit exakt samma trailer som visat upp spelet. Nu finns det en ny som ligger längst ner på Starstable.com. Jag gillar den här massor, musiken är unik (alltså ingen musik från spelet) och spelet visas ju upp på ett sätt som passar det mycket bättre nu efter alla år.
 
   Vad tycker ni om trailern?
 






Rose Shadowlee

Trailern var fin, och jag gillade vinklarna när de filmar platserna. Men fick ändå lite känsla av att den var fangjord. Som att en random spelare gjorde trailern. Jag vet däremot inte riktigt vad jag saknar eller vad som kunde ha gjorts bättre XD

Stephanie Diamondfall

Känner lite som Rose att den verkar vara fangjord, vet inte vad som gör det men det känns så iaf. Och i somras eller nått så spelade sso in några videos med massor av spelare som de sa skulle bli en trailer tror jag och de la ut en sneakpeak på det på facebook. Vet du vad som hände med det?

Svar: Har fått för mig att den sändes i andra länder i Europa till slut? Jag tittar aldrig på "barnkanaler" så jag vet inte om SSO har gjort reklam i Sverige!
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

Håller med Rose och Stephanie, musiken är dock breathtaking!!

signe swordstar

JAG ÄLSKAR TRAILERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ebba Youngland

Jag älskar tjejens utseende där de visar att man kan köpa nya kläder i gallerian. Så fint! :D Nästan sugen på att byta.. Igen...

Linnea Flowerstar

Dem har gjort reklam på hästkanaler!
har också sett några på Dinsey Channel och Nickelodeon (:

Eva Bunnyland

Jag tycker den är fantastisk, med Silvergladeslottet i början, musiken, och, ja, alltihop var väldigt kul! Och fyren i Västkobbens fiskeby och ALLTING! Väldigt cool trailer, jag älskar den!

Simone Mightyborn

Jag tycker den är bra. Är faktiskt väldigt glad över att de gjort en ny, alltså missförstå mig rätt nu men jag skämdes lite över den gamla haha. Den kändes så platt och spelet framstod inte, vad jag tycker, särskilt lockande att spela. Speciellt inte som man fick betala pengar liksom. Men den här verkar coolare, och jag tycker mycket om att de visar allt från dinodalen till Epona, druidringen och SGB, man fick liksom större bredd på spelet.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.