Chrome Pointer

Ny ikon!

   För några år sedan fick flera av oss bloggare en speciell ikon av Star Stable via mail, som vi fick använda på våra bloggar som en liten fin "tack för att du gillar vårt spel"-grej. Nu har det kommit en ny ikon som har skickats ut! Verkar som att det är ett antal som har fått den, superkul :D Den nya ikonen har förstås den nya loggan, och även en helt ny rendering (<- bilden på flicka och häst - de är inlästa i ett 3D-program där man har dragit i dem som nickedockor för att de ska ha sin pose) som till skillnad från den på den gamla ikonen inte är återvunnen hundra gånger om. Roligt!
 
 
   Minns mailet jag fick den gamla ikonen i - det var ett jättetrevligt mail som tackade för att jag hade startat Jorvikipedia och jag fick dessutom ett par hundra Star Coins för mitt engagemang. Väldigt trevligt att få även den nya ikonen nu flera år senare :D


Stephanie Diamondfall

Gud vad kul, tog faktiskt den förra loggan och klistrade in den på en av mina bloggar för nått år sen när den kom ut för att se lite coolare ut eftersom jag inte fick nått mail med den.

Bella Eastfield

Den nya ikonen tho, så otroligt fin! :D

Valle

Tänk att få den där gulliga ikonen i sin hotmail! Det hade ju varit hur kul som helst! :"D

Allison Sunbridge

Fin ikon men gillar dock inte att det inte är en starthäst på den nya ikonen... Det är ju trots allt en sådan häst som är på den gamla ikonen man startar med.

Svar: Då första ikonen gjordes fanns det inga andra hästar än starthästen - kan förstå varför Star Stable vill använda andra hästar för att visa lite bredd! :)
Esmeralda Silverforce

Juliette Shadowstar

Fick faktiskt den nya ikonen i ett mail idag! Blev riktigt glad över det. Det känns liksom som om man gör nytta för spelet :)

Svar: Aaaah va kul!
Esmeralda Silverforce

Tilde Miststorm

Tycker det är lite tråkigt att inte alla får ikonen, själv fuck jag den inte. Hah, fattar inte heller vad man ska göra för att "förtjäna" den? XD

Rebecca Spiderstar

Jag har också en sso blogg men har inte fått någon ikon av starstable☹️

Tilde Miststorm

Ojdå det var absolut INTE meningen att det skulle stå fuck där, jag menade fick. Förlåt så mycket!

Allison Sunbridge

Vet vad du menar underbara Esme, men tycker du inte att starthästen har en stor betydelse? De flesta gör ju huvuduppdragen på startisen, detta är förstås bara min åsikt eller snarare tanke hehe, den nya ikonen är jätte fin och det är kul att dom uppdaterar. Älskar SSO och älskar dig,

Vänliga hälsningar❤️

Svar: Jag tycker i ärlighetens namn personligen inte att starthästmodellen ser så rolig ut. Den är väldigt kantig och jag tycker de nyare hästarna är finare. Vilken häst det är på ikonen bryr jag mig inte så mycket om - så länge ikonen är fin är jag glad ^^
Esmeralda Silverforce

Emma

Jag var och handlade med mamma och brorsan på City Gross när fickan vibrerade till i fickan från telefonen när emailet kom.
Jag blev så chockad men så glad på samma gång när jag fick meddelandet från dom och den fina ikonen! :p

Det var verkligen höjdpunkten på den dagen! <3

Cecilia Gladefield

Jag fick också ett mail med ikonen. Blev jätteglad, det är verkligen supergulligt av dem att maila oss. :D <3
Nu blir det dock klurigt för mig som inte är så bra på koder att få in ikonen snyggt i min bloggdesign xD..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.