Chrome Pointer

Lagg x)

   Bläddra ner några inlägg för frågestunden som är öppen hela helgen! :)
 
   Nån gång förra veckan då jag loggade in på SSO var min dator lite motvillig (jag höll säkert på att spara ut en video eller något idk) och då det laggar mycket vid inloggning tar det en stund innan spelet hinner ladda in. De här bilderna visar hur det stegvis gick under ca 30 sekunder innan jag fick upp den svarta skärmen där det står "Laddar..." och efter det såg spelet ut precis som vanligt igen.
 
   Ganska komiskt då det här händer, eftersom det händer så sällan x) Om jag skulle ha det här "problemet" varje gång jag loggar in skulle det kanske vara lite tradigare.
 
 
 
 
 
 
 






Amanda Rainwood

Jösses x'D

Dakota hawkdawn

Det har har hänt mig flera gånger! Kul att se att någon annan också har problem med det ibland!

Lova Winterside

Det händer mig ganska ofta, de flesta gångerna flimrar det bara till i någon sekund men ibland, när datorn är som laggigast, händer det att jag kan rida runt i flera minuter

Quinn Catforce

Hoppsan!!😁 Det var ju lite... konstigt?

Thea johansson

Hej jag har en fråga vilken är din favorit häst på sso och vad heter den🐎

Alice Hawkpaw

Tycker mig se en stjärna där i marken, kanske något som kommer i framtiden? :D

Svar: Sorry, men det är en stjärna från en annan spelares träns - spelaren är bara inte inladdad på skärmen!
Esmeralda Silverforce

Matilda Catvalley

Händer mig hela tiden men jag har aldrig fått nån bild på det.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.