Chrome Pointer

Jätten

   Esme och Athos
 
   Jag är faktiskt väldigt fascinerad av Shirehästar. Lite ledsen över att de inte är så hemskt vanliga i Sverige, jag tycker det är en cool hästras och jag hade gärna sett fler där ute i verkliga livet. (That's it, I'm moving to the UK!)


Matilda Southtree

Men Esme, ESC är ju inte alls lika stort i USA som det är här, du kan ju inte flytta dit!

Svar: Skillnad på UK och US though, och UK har dessutom Graham Norton! :D
Esmeralda Silverforce

Ria

Snubben som hyr våra hagar har minst en shire, eventuellt två samt två clydesdale. Sjukt mäktiga, men samtidigt så snälla att min icke hästvana pappa kunde leda dem utan problem.

Svar: Åh vad mysigt!
Esmeralda Silverforce

Matilda S

Tycker det är lite synd att Shirehästarna har så små rörelser i spelet bara. Hade nästan hoppats på att dem hade fått större och mäktigare rörelser. Detta var efter att jag ridit på alla andra nyare raser x)

Eva Bunnyland

Håller med Matilda S. Jättefina men jag tycker att deras gångarter är lite lika quarterhästen och morganhästen, särskilt i traven. Jag hade velat att Shirehästen sträcker ut lite mer nu när den är så stor!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.