Chrome Pointer

Hur går det för er då?

   Jag är nog feberfri nu men var dålig hela morgonen/eftermiddagen, men eftersom jag hade så dötråkigt under de stunder då jag var lite levande har jag suttit och spelat Horse Life 2. Jag vet att många av er vill ha hela spelet på video men ni måste verkligen tro mig då jag säger att det inte är värt det. Då man har sett första tio minuterna har man sett precis hela spelet, det händer inget nytt mer än att man hamnar i lite nya miljöer ibland.
   Det jag har gjort är att spela in några av tävlingarna för att kasta upp på YouTube. Själva Gameplay-et är inte värt det, men aktiviteterna - varför inte liksom. Åtminstone dressyren, som är rätt tråkig att spela men den är snygg att se på och man kan få fantastiska bilder.
  Sååååå jag sitter och renderar film och klipper bilder från dressyren i Horse Life medan jag tittar på fan-gjorda topp 50 Eurovision-låtar genom världshistorien för jag har fortfarande post Eurovision depression. Jag är typ nästan desperat nog att tänka på att göra en egen och sen kom jag på att jag får ångest av att behöva rangordna saker ("men det var så många som var så bra...") och dessutom har man ansvaret att gå igenom flera hundra låtar för att få ihop en riktig lista?! Det skulle ju bli ett helt livsprojekt. (Eurovision är en fråga om liv och död. Så äre. (Om man inte bor i UK för då har man antingen gett upp för flera år sedan eller emigrerat till ett land som tar tävlingen på allvar))
 
   SSO får jag spela i morgon då jag inte renderar videor, datorn får ju kämpa lite då Sony Vegas är igång (det är inte ovanligt vad jag förstått så nej det är inget fel på min dator) så det är totalt omöjligt att få något alls gjort i spelet, haha.
 
   Mustangen i Horse Life 2 på dressyrbanan. Jag redigerar btw ALLA HL2-bilder som visas på bloggen, eftersom jag inte vill ha GUI-et med på bilderna. Sen råkade den här få en lens flare. Råkade.
 
 
   PS - nu ligger min senaste häst, Welshponnyn Taran, inlagd i "Mina hästar", som ni hittar i menyn till vänster!






Quinn Catforce

Yaay! Heja Esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.