Chrome Pointer

Göra om och göra nytt

   Nu har alla mina hästar i spelet återigen egna informationssidor. Ni kan alltid läsa om mina hästar genom att klicka på knappen "Mina hästar" i menyn till vänster och sedan bara klicka på den häst ni vill veta mer om. Superenkelt!
 
   Jag är inne på att göra en ny header men har noll idéer. Jag har ett par liggande redigeringar också, som jag bara inte pallar ta tag i. Suuuurt! Vet inte ens vad jag ska göra med headern, för även om det känns som en självklarhet att Ash ska vara med så har jag redigerat just honom så mycket på sistone. Vore kul att mixa upp det lite...
 
   Jag hade btw nästan lite dåligt samvete igår för att jag hade så många inlägg jag ville lägga upp och kände att "nääää, jag kan ju inte lägga upp hur mycket som helst på en dag" - sen kom jag ihåg att det inte finns några regler för bloggning och jag får lägga upp precis hur mycket eller hur lite jag vill på en dag. Det är bra.
 
   En av mina allra tidigaste redigeringar, till då jag bytte domännamn på bloggen. Bloggen är egentligen en underblogg, för jag hade aldrig kunnat tänka mig att jag någonsin skulle få fler än tio läsare per dag, och hade en rätt trasslig url tills jag skaffade den jag har idag.






Heddi

Heddi här igen😂
Undrar bara om du har tänkt att gå in i dinodalen innan epona?👍🏻👎🏻

Svar: Det går inte att komma in i Epona om man inte har gjort ett antal uppdrag i Dinodalen, så jag är tvungen att öppna Dinodalen först.
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Varför heter din blogg monokerus? :)

Vilda Snownight

EDIT på den förra kommentaren: Jag hittade att den hette enhörning på din F.A.Q så det var inget. :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.