Chrome Pointer

Full fart

   Esme och Aramis
 
   Det här är en av mina favoritbilder just nu! Jag gillar verkligen då man "råkar" (det kallas strategisk placering hehe) få med träd, buskar och rankor långt fram i förgrunden, jag tycker det blir mer djup i bilden.
 
   Igår rensade jag över 100 bilder i min Frapsmapp som förr eller senare ska in på Jorvikipedia. Det lär bli senare. Bra att man har bilderna då de behövs though...
 
   Åh btw, det har rullat in tonvis med frågor under helgen också. Jag har funderat lite på vad som passar bäst - dela upp dem i tre-fyra olika inlägg och svara på så vis eller dela upp det änu mer och utveckla några frågor till hela inlägg - för jag kände att mycket kan det skrivas massor om, haha. Vad tror ni skulle vara bäst?


Quinn Catforce

Kanske dela upp i tre-fyra olika?! Men det andra var också bra! Kanske båda? Ska du lägga upp nån video när du svarar på frågorna också eller blir det bara här?

Emelie Silverhaven

Tycker du ska spara de frågor som krävs att du har ett eget inlägg och sedan ta resten i några olika delar som du brukar :D Men alltid kul att läsa mer ingående på de som kräver lite mer djup.

Fiona Underland

Du kan ju blanda det lite. Göra inlägg på de frågor som det kan skrivas mycket om, och snabbt svara på de andra frågorna? ^^

Charlotte Mastwerwater

Jag tycker att du kan skriva inlägg om de som kan skrivas mycket om för jag tycker att det skulle vara roligt att höra mer åsikter. De frågor som du känner skulle passa bra som egna inlägg kan du göra till egna inlägg. :)

Lily

För din egen skull tycker jag du ska dela upp de mer invecklade frågorna (som du aldrig skrivit om kanske) i egna inlägg. Då har du ju något att lägga upp sen så du inte får idétorka efter frågestunden!

Cilla

hehehe, undrar hur många gånger du sprang förbi den busken för att ta den bilden c:

Svar: Bara en! Jag går bara på rak linje, vrider kameran och fotar tio-tjugo bilder på raken, och ibland har man tur och får riktigt fina bilder!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.