Chrome Pointer

Fler svar på era frågor!

   Fler svar från frågestunden kommer hääääär! :)
 
 
Från Vilde Swiftgren:
Hur är det att växa upp med alla hästspel blir det ibland att det finns något i spelet man blir rädd och ibland man får mardrömmar från ett uppdrag?
   Enda gången jag någonsin haft mardrömmar efter ett hästspel var då jag spelade fjärde episoden av Starshine Legacy och blev jagad av Mr Sands i rullstol. Och jag tycker FORTFARANDE det är superjobbigt för jag hatar att behöva bli stressad då jag spelar spel, haha. Jag är dock inte ensam, alla jag känner som spelade SSL som små håller med om att de var totalt livrädda för Mr Sands.
   (Om ni undrar vad jag pratar om kan ni se Mr Sands ge barn mardrömmar för ett decennium framöver i videon nedan)
 
Från Arnaude Turtlepie:
Jag undrar hur länge du brukar spela om dagarna och när. Och hur lång tid tycker du det är att spela om dagarna?
   Det händer att jag kan logga in någon gång under dagtid, men annars spelar jag oftast senare på kvällen då jag är klar med allt annat jag behövt göra under dagen. Jag är inte någon att döma hur länge någon ska spela - det är bara att spela så länge man kan och har lust! (Men det är klokt att göra läxorna först. Lärt mig det den hårda vägen)
 
 
Från Mira Spidertree:
Är det okej att jag ser på din Youtube kanal fast jag är på trean i skolan?
   Du får se på precis vad du vill - eller ja, så länge dina föräldrar tycker det är okej. Det finns dock inget som helst barnförbjudet på min kanal. (Herregud, jag svär inte ens. Ni skulle bara veta hur mycket jag svär ute i verkliga livet)

Har du syskon? 
   Ja, men jag har i princip ingen kontakt med dem.

Kan du ha en fanträff?
   Nej, det kommer jag inte ha. Jag är inte intresserad av att bli stirrad på som ett djur på zoo, i ärlighetens namn.
 
 
Från Lightfall:
Hur är det att leva med asperger, både virtuellt och i den riktiga världen? 
   Lättare nu än då jag var yngre. Jag har haft en personlig utveckling under de senaste två åren som gått spikrakt uppåt och det är knappt att jag minns att jag har en diagnos längre. Jag har liksom "hittat hem" i min vardag, omges av människor jag trivs med under dagtid och arbetslivet har passat mig väldigt bra. Det som är är väl att saker och ting är ganska svart och vitt för mig, vilket åtminstone online där jag sitter och gnäller om användaravtal och grejer är rätt bra - för eftersom saker för mig är så svart och vitt har jag lätt att veta vad som är rätt och fel. Jag kan fortfarande ha svårt med grejer som att jag känner mig sjukt awkward i sociala situationer, jag är lika socialt kompetent som min gamla ridskolas gröna spånkratta och jag kan ha svårt att skilja sanning från lögn, även om det är väldigt "solklara" grejer. Jag har fortfarande otroliga svårigheter att göra saker som jag inte är motiverad till att göra, och jag "ser" inte saker som andra människor kanske ser, bara för att det inte alls är relevant för mig.
   Jag skrev ett inlägg om hur min diagnos var för mig DÅ för ett par år sedan. Om du vill läsa mer kan du se det HÄR.
 
 
Från Tanja Skystone:
Vad tycker du om att Star Stable teamet ändrat Vingården? 
   Jag ÄLSKAR det nya. Jag har aldrig gillat Vingården alls egentligen och tycker den har varit opersonlig, tom och stel trots att det ska vara en så viktig plats på Jorvik. Jag tycker det är väldigt mycket bättre nu och jag är glad över de grafikuppdateringar som sker. Det där typ "lagerhuset" med vinkällaren såg så otroligt tråkigt ut förr, nu är det så mycket mer intressant, och herrgårdshuset självt tycker jag ser mycket roligare ut nu. Trist bara att varken källaren eller biblioteket ändrades, jag hade hoppats på att de skulle piffas upp den dagen Vingården fick en remake!!
 
Om du skulle få ta bort någon onsdagsuppdatering i Star Stable, vilken skulle det isåfall vara? 
   Ehm... Oj, det där var ju jättesvårt! Jag kan nog tycka att emotees är lite onödigt, de kanske ser lite roliga ut men de är inte "bra" nog att ha någon nytta av.
 
 
Från Emma Mousefall:
Vilken sorts ponny tycker du mest om? (Jorvikisk ponny, Chincoteague ponny eller Welsh ponny)
   Welsh, utan att tveka! Så himla fin ponny. Varför klagar folk över att den är så dyr, btw? En av Chincoteagueponnyerna kostar 750 och det är alltså den gamla stapplande modellen medan Welshponnyerna kostar 790.
   Esme och Thunderguardian aka. Taran - inte bara en jättesnygg hästmodell, men jag älskar färgen också!
 
 
Från Iris Highgarden:
Hur designar du dina blir bloggteman?
   Jag höll på mycket med bloggdesigner då jag gick på högstadiet men har aldrig haft ork att bygga en helt egen sen jag började med den här bloggen. Jag brukar använda gratisdesigner och koda om mindre detaljer tills jag känner mig helt nöjd med resultatet och det har också hänt att jag slagit ihop två olika designer till en. Numera går allt rätt fort - då jag har en header väljer jag ett färgtema, gör en bakgrund, kodar om alla länkar på bloggen och sen är det klart!


Sigrid Winterdotter

Nu förstår jag varför du inte vill bli Ödesryttare irl xD

Svar: Mr Sands kommer hemsöka mina mardrömmar tills den dag jag lämnar jordelivet
Esmeralda Silverforce

Arnaude Turtlepie

Hej! Här är en fråga, vet att det är lite försent men kom p den nyss. Går det fortfarande att köpa tiningar för jorvik och ssl mm???

Greta Bravestar

Vilka är dina favoritspel topp 5

//Greta

Meja kingren

hej jag har bara en fråga. varför visar du inte dig själv framför Youtube?? konstig fråga eller hur? bara undrarXD

Svar: Jag är inte intresserad av att visa mitt ansikte och är sjukt obekväm framför kameror. Föredrar att hålla mig till rösten!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.