Chrome Pointer

Fjordisar

   Esme och Athos stirrar sig blinda på små stela fjordingar (det är btw dimma i Dinodalen - men Photoshop kan trolla så att man ser lite bättre i efterhand, haha)
 
   Jag har nästan varit inne på att köpa fler fjordingar - åtminstone en - men i morse traskade jag runt i spelet med fjordisen Pichu och kände att näääää. Herregud vad jag är förstörd av de nya fina hästarna med unika animationer! Jag har alltid tyckt att fjordingen är en jättefin hästras och jag har aldrig haft något emot den i spelet, men nu är gränsen nådd och jag kommer inte längre, haha. Kanske man får leva på hoppet att fjordingarna får en remake i framtiden?


Ellen Waternest

På tal om dimma; tycker du också att star stable borde ha olika väder? Ibland kunde det regna/hagla/åska men sen kunde det vara olika mycket sol också så att ljuset förändrades utöver vinter/sommar och dag/kväll/natt

Svar: Tycker - absolut! Förstår dock varför det inte har hänt, för det är komplicerade grejer. Men självklart skulle jag tycka det var jättekul med olika väderlekar.
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Om man kunde stänga av dimman hade jag varit en lycklig Sigrid.

Alva

Håller med. Deras gångarter känns lite "stela" mot dem nya, det känns som den nya hästarna rör sig smidigare på något sätt. Hoppas att fjordingarna får en liten ny look i en uppdatering någon gång, så dem blir lite mer "moderna"

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.