Chrome Pointer

Fin dag! (och ett fint failande)

   Har haft en trevlig dag idag, sjukt fint väder och saker har rullat på rätt bra. Det som drog ner det hela lite var att jag hade en lucka runt klockan fyra och jag tänkte att "idag, idag är dagen då Esme Silverforce SKA RIDA ETT CHAMPIONAT!" Ehm ja, sagt och gjort hoppade jag fram till Firgroves championat, anmälde mig, hade som mål att komma i mål - och kraschade riktigt illa i ett träd, kollisionen sköt mig uppåt och åt sidan och knuffade mig igenom kontrollen - bakifrån. Japp, det blev inget championat för mig inte.
   Jag spelar ju inte championat, och därmed är jag väldigt ovan de få gånger jag faktiskt provar. Herregud vad svårt det är att se vart man rider då kan är mitt i en klump av spelare? Det var ju anledning nummer 1 till att jag krockade hahah, eftersom jag inte såg vart vägen gick. Surt då jag äntligen bestämt mig att testa OCH faktiskt hade lyckats pricka in att logga in lagom till ett championat!
 
   Då frågar jag er nu - vad tycker ni är allra svårat med championat?
 
 


Ida Lowstreet

Hahah, absolut klumpen med spelare!
Det är därför jag nu alltid iggar alla i min grupp innan vi börjar, och aviggar när vi är klara! :D Underlättar så mkt, testa nästa gång!

Charlotte Mastwerwater

Att lära sig vägarna till Championaten. Jag tävlade mycket i champ förut och det gick faktiskt ganska bra, men det svåraste var att veta var man skulle. Speciellt om man ville vinna (hehe ^^). När man väl lärt sig vägarna och om man har en snabb häst är det lite lättare, men det är inte särskilt lätt om man fastnar i ALLT och krashar i hindrena ( <- Jag precis där) så det finns mycket som är svårt med champen. Men det är en rolig funktion tycker jag. :)

Emma Mousefall

Ehm... Typ att alla är i vägen och att jag alltid råkar springa fel för att alla springer i mig.
Men testa ponny Championatet! Det tycker iallafall jag är det lättaste. Det kanske går bättre för dig på det?

Jane Candlenose

När man startar championatet och alla springer i en klump för då ser man typ inget . Vet att man kan igga och sen avigga när man är klar med championatet men är typ för lat för det <3

Melissa Dragonnight

Körde champ förr när jag hade min gamla skoldator, men nu så krachar min dator så fort jag försöker... Det svåraste är att det laggar så sjuuuukkt mycket så man typ inte kommer någon stans!🙄😁 Längtar tills min nya dator kommer i helgen!😊🖥

Diana Weststorm

Det svåraste är att inte faila, lol 😂

signe swordstar

Att jag har en dålig dator så det laggar för mycket xD

Ida

Att det är så mycket folk som laggar och fuskar :/

Valle

Helt klart stressen. Jag blir så sjukt stressad av alla människor, vilket gör mig mindre fokuserad på genvägarna och hindren. Det är en av dom anledningarna varför jag inte tävlar. Sen är väl jag inte jätte happy about dom där rörliga föremålen som gör att hästen vägrar, då får jag total utbrott. Haha!

Stephanie Diamondfall

Det jobbigaste är ju klumpen så man ser ju absolut ingenting. Jag brukar dock igga alla i min grupp så att jag slipper dem när jag kör. Annars är det väl alla laggare som kör så man knappt har nån chans att vinna ändå.

Diana Sweetgirl

Jag avskyr champo de gångerna man verkligen ligger först eftersom man känner sig så jagad och då brukar det inte bli bra xD

Sigrid Winterdotter

Kör MLchampet, kolla på videos så du vet hur banan går.

Tehres Nihgtsea

Jag hattar ner träden ramlar i Firgrove.

Izabella goldsong

Jag tycker precis som du att den där klumpen är jätte jobbig :D ibland är det ett under att jag faktist kommer i mål ;D

Ruby Dolphincake

Allt. Allt är svårt😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.