Chrome Pointer

EUROVISIONVECKAAAA

   GALET TAAAAAAAGG!
 
   Åh btw, igår slutförde jag äntligen den väldigt försenade redigeringen på Artemis. Ni vet den där klassiska exteriörredigeringen jag gör varje gång jag köper hem ny häst i spelet. Ni kan hitta den genom att gå till hennes sida via knappen "Mina hästar" till vänster. Jag blev väldigt nöjd med resultatet, vilket är tur med tanke på hur svårt det var för mig att ta tag i den och avsluta den!
 
   Redigera flugskimmel på mitt sätt är inte det lättaste, haha x)
 
   Nu borde jag göra liknande redigeringar på Mycroft, Sherlock och Taran, men först är jag så sjukt sugen på att göra en redigering på Porthos, d'Artagnan, Athos och Aramis tillsammans. Jag såg klart säsong 3 av The Musketeers förra veckan och har lite "post-series depression" - en av mina favoritserier som nu är slut och BBC passade på att sabba säsongen så att hela fandomen springer runt som höns med avhuggna huvuden och desperat försöker få möjlighet att se serien. Serien är liksom producerad av BBC (i UK) men började släppas för ca fem veckor sedan i Turket, Grekland samt på Netflix i Latinamerika och helt plötsligt ligger hela säsongen på Netflix i Kanada medan UK inte ens fått ett startdatum för säsongen? Eftersom Sverige säkert inte får serien typ innan jul slog jag mig fram med näbbar och klor tills jag möjlighet att se hela säsongen. Och nu är jag deppig för att det är över. Bähä. :(






Tilde Darkstorm

...Du älskar verkligen schlager ;) Tagga!!

Svar: Livet är en enda schlager vettu <3
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.