Chrome Pointer

Dör söthetsdöden

   Hur söta är inte Welshponnyerna? Jag kommer kunna köpa dem i morgon tror jag, och jag har inget namn på g eller något - men vill haaaaaaa.
  Btw så har den här hederliga ligan "buhä vi har jobbat för våra rykten och nu får de lata människorna klara dem på jättekort tid" vaknat till liv. Ryktespoängen hos Eremiten har nämligen höjts så att det ska gå fortare att få Welshponnyn. Nu, kära vänner och ovänner och alla därimellan, ska vi gå igenom varför det kan vara så.
  1. Star Stable vet att Welshponnyn ska släppas om två veckor då Eremiten kommer till spelet. Eftersom många spelare ber om nya uppdrag låter de ryktesuppdragen hos Eremiten ta just två veckor, så att de som inte har något att göra ska vara sysselsatta ett tag.
  2. Man kan nå Sydhoven då man är på typ level 6-8 nånting. Då man är så tidigt i spelet - är det logiskt att behöva kämpa hårt bara med rykte på ett svåråtkomligt ställe i fjorton dagar för att få köpa en häst? Nej, det är det inte. Därför är nu ryktespoängen höjda då hästen är i spelet, så att det ska passa bättre.
   Jag kan liksom tycka att man kan ha större saker att bekymra sig om än att ryktespoäng ingen hade någon nytta av igår höjdes idag. Som typ VAD FARAO SKA JAG DÖPA PONNYHÄSTARNA TILL?!
 
   Det här är på riktigt den snyggaste nyhetsbilden på år och dag, har saknat de här sjukt stiliga bilderna då det kommer nya hästar till spelet. Hoppashoppashoppas att det inte är en engångsgrej, utan att vi får se nya hästar på det här jättesnygga sättet fler gånger!
 
   Btw så, för er som inte har koll, är det så att detta är en ponnyras så de har ponnyspeed och trots att hästarna är så söta så man knappt kan titta på dem så är de långsammare än Skalmans gammelfaster med rullator. Jag är inte så mycket för ponnyer längre men... det här är en ny era av ponnyer och jag ska ha en. Eller tre. Ja kanske inte den här veckan, men i framtiden så...






Starstable älskare

Jag tycker du ska köpa den bruna och ska döpa den till Bravefriend!❤️

Evangeline

Caspian, Charlie, Gandalf ;), Callisto, Bombay, Raven, Octavia

Amedea

Jag hade användning av att de höjdes

Stephanie Diamondfall

Höjdes ryktespoängen idag? Gjorde dem imorse så nu kmr jag ligga ännu mer efter. Tycker inte att de borde höja ryktet någon gång. Jag tycker vi som kämpat ska få förtur.

Svar: Det är väl ingen som ligger mer efter än någon annan? Det är ju fortfarande så att man måste göra uppdrag för att få hästen.
Esmeralda Silverforce

Lova Winterside

Jag tycker att de såg väldigt slarvigt gjorda ut i jämfört med de nya raserna som kommit på sistone. Det känns som att de försökt göra de så fort som möjligt så att vi får hästarna snabbt istället för att vi ska få vänta några veckor till medans de jobbar på hästarna.
Tycker även att den snabba galoppen var något rysligt ful och dessutom hade den svarta färgen på hästarna en mer grå/blå nyans.

Visst de var söta och så men de når inte upp till vad sso har utvecklats till nu på senaste och jag tror ej att jag kommer köpa någon, inte tills det kommer nya färger i alla fall.

Mira Southstorm

Så sjukt söta! Tror jag ska köpa den isabellfärgade (AWW) Tror den ska hete Lightdust (Lightning dust)
❤️

Josefine Waterbear

Jag vänter tills det kommer fler färger ;)

Stephanie Diamondfall

Jag ligger efter i rykte menar jag, jag kommer bygga mitt rykte tills jag blir beundrad och då kommer jag bli beundrad några dagar efter.

Tilde Miststorm

Jag tycker att dom var väldigt söta men så somsagt, den svarta var lite för blå grå aktig. Tycker också att dom skulle vara åtminstone lite snabbare än jorvisiska ponnyer. Om dom nu är så söta kan dom väl vara snabba också. XD
Hoppas det som snarast kommer komma fler färger,det are synd att dom inte kommer komma i varken skäck eller tigrerad. DX

Svar: Njaaa, jag håller med om att de vore supersöta i färger som skäck eller tigererad, men jag tror att de som håller hårt på realism skulle bli fullkomligt jäkla skogstokiga över det, med tanke på att Welshponnyer bara får ha hela färger. Finns ju spelare på Tumblr som försökt skapa värsta folkmobben och skriker om att de ska sluta spela över Instagramtävlingen med Jorvik Wild Horse, t ex.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.