Chrome Pointer

Det sa POPP och där var en bro

   Jag tror inte många har missat att det kom en bro mellan Epona och Sydhoven i onsdags. Den är dock rätt trasig och vi kan väl gissa att det snart kommer en möjlighet för oss att laga den - blir skönt, jag ogillar att ta färjorna (tycker de tar lite lång tid så jag springer hellre runt hela ön istället hahaha) så jag ser fram emot det. Minns sist man skulle bygga bro och fick ta hjälp av den mest värdelösa brokonstruktören någonsin - Donald, som är rädd både för höjder och vatten, haha.
   Då jag skulle kika på den nerifrån hittade jag världens enklaste genväg till Epona dock - kändes väl inte sådär superbra om nu spelare som inte kommit till Epona går där. De kanske får upp "du är i ett stängt område och flyttas hem"-skylten, det vet jag ju inte, men ändå.
 
   Bro uppifrån
 
   Bro nerifrån
 






Sally Monsterlake

Om man kollar på Donald nu så är han väldigt bugga(d). Och dom där BRORNA ser väldigt likadana ut (skörderbyggdens och sydhovens)

Skrev på iPad så den ändrade orden därför är det så konstigt skrivet

Julie Diamondmore

Bara mst fråga en grej!!
För 6 dagar sen ja du upp en bild på en vit häst med bruna prickar på för jag undrar om den heter Pelle? Isf så har jag ridit på honom!! Den bruna hösten du hade ett inlägg på också förut heter den super??
Ja du fattar jag undrar vad den vita med bruna fläktar hästen och den bruna hösten heter?

Puss & Kram från världens största fan!!

Svar: Jag har aldrig mött en vit häst med bruna prickar IRL, så din teori spricker direkt där! Jag tänker gissa att hästen du tänker på är en skimmel jag postat ett par bilder på och han heter inte Pelle.
Esmeralda Silverforce

Julie Diamondmore

Ok men den va väldigt lik

Athena Northsister

Jag försökte ta genvägen men jag flyttades tillbaka till mitt hemstall för att området är stängt för mig ifall du fortfarande undrar. Fast det var iofs från sydhoven till epona. Tack för en bra blogg :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.