Chrome Pointer

DET förklarade saken

   Jag har haft två Bloglovin'-konton hur länge som helst men jag har funderat lite på varför vissa grejer kommer upp i mobilen och andra inte på datorn. Då visar det sig att sist då Bloglovin' kastade ut mig från min autoinloggning så jag fick logga in själv så loggade jag av misstag in på mitt inaktiva konto - så jag har helt enkelt inte sett hälften av allt som hänt! Klant-Esme, det här har ju också bidragit till att jag inte har kommit ihåg att läsa bloggar i lugn och ro för att dessutom kunna lämna kommentarer. Det blir det förhoppningsvis ändring på nu, då jag kan börja ha koll på allvar igen :D
 
   Hallååååå btw är jag så sjukt glad över att Spegelträsk ÄNTLIGEN har fått gröna träd igen! Jag har undvikt stället i protest men nu är det chill igen - jag älskar träsket och är glad över att det äntligen ser ut som det gjorde den där första veckan då vi fick upptäcka Epona.
 
   Esme och Glóin


Quinn Catforce

Jag ÄLSKAR islandshästar! Är i för låg level för att köpa nån i sso ännu men kommer köpa alla så fort jag kan! Undrar därför om islandshästar är lika långsamma som ponnyer eller är de lika snabba som stora hästar? Eller är det nåt där emellan?

Svar: De är exakt lika snabba som stora hästar!
Esmeralda Silverforce

Bella Eastfield

Vänta VA? Är träden i spegelgräsket äntligen gröna igen? HALLELUJAH!! :D

Svar: JAAAAAA
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.