Chrome Pointer

Coooolt!

   Jag erbjöd mig som översättningshjälp till Aurora Designs och jag ska kontaktas framöver för att översätta lite text - askul :D Blir kanske bara till en enda grej men skulle gärna hjälpa till att översätta mer. Språkfilerna i Zoo Tycoon 2 går ju inte ihop helt så om man inte har stöd för andra språk än sitt eget finns det helt enkelt ingen text i spelet. Får se vad som blir av det hela men hoppas det verkligen blir av iaf - skulle underlätta för alla svenskar som vill ladda ner den uppdaterade versionen av den superfina Saigaantilopen ^^ (och hur coolt vore det inte att ha text man själv bidragit med i ett av sina favoritspel?!)
 
   Jag har kommit hem jättesent varje dag den här veckan men idag var jag hemma liiite tidigare. Jag har lite redigeringsgrejer att göra på flera håll och tänkte sitta och pilla med det. Det är verkligen avkoppling tycker jag :D
 
   Btw, ni som ska på Inferno 11 juni, SSO har släppt en nyhetspost där de ber om OSA (alltså om ni ska gå så uppskattas det om ni berättar det för att de ska veta hur många de ska förvänta sig dyka upp) - länk till det har ni HÄR!
 
   Ha en bra kväll dudes, jag ska mysa ihop mig med en stor kopp te och ritplattan!
 
   Gammal redigering i repris


Claire Masterknight

Finns det ett datum som man ska ha svarat på mailet innan?

Svar: Mail?
Esmeralda Silverforce

Abigail gladecamp

Ska du gå dit?❤️

Svar: Om du menar Inferno så JA, jag kommer vara där!
Esmeralda Silverforce

Chantal Sunknight

har två frågor till dig :)
1. vad redigerar du dina bilder med? Du är så otroligt duktig <3
2. Jag ska till Stockholm och träffa starstable teamet eller några av dom men kommer du typ berätta att det där du som är du om man ser dig eller får man gissa sig fram? för vill träffa dig så mycket du är en stor förebild för mig :)

Svar: Redigerar alltid i Photoshop! Asså jag tänker inte direkt hoppa upp på ett bord och vråla "DET ÄR JAG SOM ÄR ESME" men jag kommer vara på eventet hela dagen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.