Chrome Pointer

Bortglömd på Hästön

   Esme och Sharada
 
   Det stora problemet med Azkaban- förlåt, Hästön, är att då man samlat på sig några hästar där glöms vissa bort. Den här hästen, som jag tycker är så sanslöst snygg, är en av dem. Nu får hon allt stå hemma i stallet ett tag!
 
   Btw, sista dagen med frågestunden idag, om ni undrar över något jag ska svara på i veckan kan ni fråga HÄR!


my

Hej jag heter my och jag undrar hur många år du är det är så intressant men om du inte vill så behöver du inte men jag har en liten fråga till är du vegan eller äter du kött och kyckling äskar dig 💜💜

Fiona Underland

Ja, den hästen är grymt snygg. Jag älskar så hästens man- och pälsfärg. :)

Tindra_Queenpie

Hej Esme jag har 3 frågor till dig. Här kommer dem: 1. Vilken typ av häst skulle du vilja komma till SSO? 2. Skulle du vilja kunna välja HELT på utseende på SSO?
3.Om du fick välja vilken superkraft irl?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.