Chrome Pointer

Bästa hästen i galaxen (pun intended)

   Från 1 April 2015 och har sedan legat och skräpat i en av mina bildmappar alltför länge, haha - dags att visa den helt enkelt ;)
 
  Jag är sjukt nyfiken på hur det blev med vinnaren av SSO's Instatävling - ni vet med de färgglada Jorvikiska vildhästarna. Har för mig att de sa i Star Stable Show att vinnaren skulle tillkännages i morgon - taaaaaaagg :D (och hoppas inte jag minns fel nu hahah)
 
   Åh btw, ni kanske har lagt märke till det redan men jag bytte ut min header igår. Jag har fortfarande ingen ny redigering som kan toppa bloggen, men nu är det lite nytt klipp-och-klistra med mycket återanvändning. Det fick mig också att inse att det är dags att spela Horsez igen! De enda bilderna jag har på fölet är på den lilla grå fölungen och det finns ju massor med roliga färger att använda. Det ÄR dessutom ett kul spel och det vore kul att spela igenom igen.


Greta Bravestar

Vad fin header du har gjort! Jag kan inte göra något sådant!

//Greta

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.