Chrome Pointer

Är jag vuxen på riktigt nu?

   Eftersom jag var bortrest över helgen missade jag en viktig grej jag borde ha gjort och nu sitter jag lite på nålar och hoppas på att stackarn jag behöver hjälp av kollar mailen halv tio en måndagkväll. PANIIIIIK - eller rättare sagt, välkommen till livet som vuxen. Bra gjort Esme, sabbar bra grejer som vanligt.
 
   Jag ser så mycket fram emot helgen och om jag blir sjuk igen blir jag tokig - jag är i desperat behov av en långhelg för att få ordning på en massa olika saker.
   Det jag först och främst ser fram emot just nu är Welshponnyerna på onsdag, men jag lär inte kunna köpa någon eftersom jag varit borta och missat massa rykte med Eremiten. Meeeeeen de är så söta! Det har ju alltid släppts minst tre nya hästar så jag tänker absolut gissa på att det kommer en som inte visats i trailern enligt vanlig ordning. Jag hoppas på den bruna för den är dögullig!
 






Rose Shadowlee

Oj, jag bara antog att de som står hos eremiten är de som kommer att bli möjliga att köpas på onsdag :O

Amedea

Jag kommer inte kunna köpa de!!😭😭😭😭😭😭😓😢😫😲😷😵🙀🙀🙀🙀🙀🍠🍠🍠🍠🍠😫😫😫😫😫har bara 448 SC ;(

Arina Crazyborn

Som du sa så kommer det tre hästar när en ny hästras kommer, hoppas att det blir den gråa skimmeln (och de två i trailern ;) )

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.