Chrome Pointer

Ännu mer svar!

   Mer svar på frågor, wiho!
 
Från Emelie Silverhaven:
Vilken är din absoluta favoritredigering som du själv gjort? 
   Mähähä, jag ändrar mig ju konstant! Särskilt eftersom jag faktiskt blir lite bättre för varje bild jag gör också. Jag tycker fortfarande hemskt mycket om bilden jag gjorde efter Sveriges vinst i Eurovision Song Contest 2015.
 

Om du fick göra ett område helt själv i spelet hur skulle det se ut och vad skulle det vara för "tema" på det? 
   Något Vilda Västern-inspirerat, helt klart. Jag skulle vilja återvända till miljöerna från Sommarryttaren, men göra det glesare och torrare. Tänk Coyote Ranch med de resurser som idag finns i Star Stable? Dröm!

Välj ett plagg eller utrustning som i dagsläget inte finns i spelet men som skulle vara nytänk och som du tror många skulle vilja ha!
   Satsar på häst då! Förbygel skulle jag vilja ha. Jag tror det vore snyggt på de nyare hästmodellerna (är lite tvek på de äldre) och tror det more ett snyggt kompliment till spelet. Benskydd skulle jag också gilla - inte lindor, riktiga senskydd.
 
Från Lily:
Spelar du och pratar med några från sso eller spelar du mest ensam?
   Jag spelar i princip alltid ensam - visst kan man snacka med någon i vänchatt ibland, men 9 gånger av 10 spelar jag helt själv.

Vilken server är din favorit?
   Jag startade ju min resa på Air Star och det är där jag mest hänger, så det blir väl den per default. Hade dock gärna spelat mer på de andra servrarna, men det är så sjukt dött på dem.

Jobbar du fortfarande med starstable teamet. gör deras youtube klipp och så?
   Jag har hjälpt SSO-teamet med videor, och då endast Tutorialvideor. Det ska komma fler, det har planerats för åtminstone tio till. Anledningen till att inget nytt har kommit sen i julas är att jag och Archie (aka. den episka berättarrösten) inte har kunnat ses och synka manus och grejer har hunnit ändras i spelet så manuset måste skrivas om och spelas in på nytt och allt vad det nu är. Vi synkade dock för några dagar sedan så jag hoppas på att kunna börja snart igen :D
 
Från Sofie Wolfwell:
Hur länge är du star rider på Penelope?
   Life Time!
 
Från Coco:
Drömuppdatering? 
   1) Kunna välja eget ljus i spelet (alltså jag vill spela i dagsljus även om jag spelar kl 8 på kvällen), 2) kunna stänga av vän- och gruppförfrågan, 3) kunna dölja andra spelare så att man ser vad man håller på med vid nya uppdrag

När du började spela sso var det lika mycket drama i chatten som det är nu? 
   Jag började bokstavligt talat spela SSO på stenåldern. Det fanns inte ens 25 spelare registrerade på hela spelet då jag började spela. Jag skojar inte. Så nej, drama fanns inte i Jorviks ordbok, alla som började spela var så fascinerade av spelet så det tog alltid en stund innan de ens hittade till chatten.

Favorit högtid i spelet? 
   Halloween! Pumpa-Pacman, maskerader och spöken överallt - och dessutom en och annan spindelgris.
   Första gången SpiderPig kom till spelet fanns griseknoen vid Bedrövade Dews farm

Vad tycker du om huvudstoryn i sso?
   Huvudstoryn är i grund och botten det som fick mig att börja spela och det som hela tiden hägrar framför mig. Jag tycker det är en fantastisk historia - men det skulle inte skada om den kom lite oftare än vad den gör numera.
 
 
Från Diana Sweetgirl:
Hur kommer det sig att du började med YouTube och att du började blogga? 
   Bloggen startade jag för att jag nyss skapat Jorvikipedia och ville skriva mer åsikter runt det hela - för att dessutom kunna locka folk till wikin. YouTube började jag med för att jag tänkte att det kunde vara kul.

Ser du dig själv som en "riktig ungdom", alltså festar och dricker på tok för mkt? 
   Tbh - jag har aldrig druckit alkohol i mitt liv och jag vantrivs något enormt på fester. En bra kväll för mig är en kväll framför datorn med en stor kopp te. Ser ingen vits med att dricka (har dåliga erfarenheter av alkohol i min närhet sedan min uppväxt) och om man nu tvunget ska göra det så bör man göra det med lite försiktighet och inte bara dricka för att supa bort hjärnceller.

Vilken är din favorit film? 
   Det är totalt omöjligt att välja! Jag har verkligen en endless list of favorite movies och skulle aldrig kunna plocka ut bara en favorit. Jag har en förkärlek för Marvel-filmerna och nästan allt som Disney skickar ut.

Läser du andra bloggar?
   Yes - så många jag bara kan hitta. Svårt i det här communityt dock, för det är väldigt få kvar :(
 
Från Johanna Lightstone:
Hur känns det att ha sso som fritidsaktivitet/hobby? 
   Känns väl som att ha vilken hobby som helst x) Jag tycker iaf det är en väldigt rolig och givande hobby.

Tycker du det är värt att köpa starcoins? 
   Det beror helt på om man kommer ha nytta av dem!

Är det lika roligt att spela sso nu som det gjorde förut?
   Jag älskar att spela SSO och skulle gärna göra det mer än jag gör. Jag har dock inte tid, så det blir inte så mycket numera - vilket är trist. Hoppas kunna komma tillbaka in i det lite mer igen :D
 
 


Sigrid Winterdotter

Finns inte så många SSObloggar... Inte ens mina egen är särskilt aktiv längre...

Sigrid Winterdotter

Men nu ska ja nog ta och knåpa ihop något

OboyPonnyn

Oj, råkade skicka anonym...Det går bra nu...

Anonym

Men åååh... Iaf *hint, hint* min blogg finns!

Oboyponnyn

Nej, nu ska jag inte skriva mer...Glömde signera den över också...jag ska nog sova nu...
/oboy

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.