Chrome Pointer

Aaaaaand we're back

   Dagen efter ESC-finalen är alltid tom! Man har liksom inget syfte med något alls längre, haha. Hade en sån grym dag igår though, jag och familjen gick på ABBA-museet utan att tänka på hur mycket folk det skulle locka just NU, med alla ESC-fans i Stockholm - museet har en liten Eurovisionutställning som var sjukt bra och jösses vad mycket brittiska gaykillar man kunde hitta där, haha, helt underbart med stämningen där alla bara var allmänt överlyckliga och sjöng allmänt kass karaoke. Typ det roligaste jag sett! Sen hela Eurovisionupplevelsen i sig på kvällen är alltid en sak för sig och showen  - var en sak för sig. Sen kan man ha sina åsikter om vinnaren, men det är en annan sak. Festen i sig är hela poängen!
 
   Jag sitter faktiskt och tittar om på finalen nu, just för att man kan se den med kommentarer av Graham Norton på BBC's hemsida. Det är MYCKET viktigt att se på. Bara så ni vet.
 
   Idag gäller Photoshopfix för mig! Ska fortsätta med min monsterredigering och om jag har tur blir den klar idag. Nu har jag inte hunnit spela SSO på ett par dagar (eller asså jag har loggat in nästan varje dag men jag har inte hunnit göra någe vettigt) men jag ligger efter rätt mycket med Eremitens ryktesuppdrag, hehe. Det gör ju inte direkt något, men jag gillar att ligga långt fram med mina rykten! Jag har bara Eremiten och Månskäreby att bygga rykte med alls, men det går väl inte sådär jättefort med Månskäreby så jag har nästan lagt det på is och väntar lite på att det ska komma nya uppdrag där. Men, Eremitens grejer ska man väl försöka hänga med i.
 
   Hoppas ni får en grym söndag, jag lär flika in med mer update närmare kvällen :D
 
   Linda och Tin-Can från Starshine Legacy: Episod 4






Juana

bara jag som inte ens visste om att man kan få sratcoins för att rapportera in buggar?

Svar: Det händer VÄLDIGT sällan. Det är mer om man hittar någon superdupergrej och verkligen kan bidra med att hitta orsaken. I spelets tidiga dagar, då det bara var några hundra spelare, var det mycket mer vanligt med belöning i form av SC eftersom SSO inte hade ett helt QA-team på den tiden.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.