Chrome Pointer

Vad hände här då?

   Jo, jag var riktigt febrig redan på morgonen i torsdags, och sen exploderade sjukdomen jag väntat på i nästan tre månader då jag gått runt med enbart halsont. Jag har varit jättesjuk och är fortfarande dålig, men nu orkar jag faktiskt använda huvudet litegrann igen. Så surt att missa fyra dagars ledighet sådär, men praktiskt ändå med tanke på att jag inte missade något på jobbet.
 
   Jag kommer inte spela in några påskvideor i år, för 1) jag hinner inte, 2) jag har ingen som helst röst, 3) de flesta är redan färdiga med påskuppdragen och 4) allt verkar vara på samma ställe som det var förra året ändå. Om ni nu vill se det på video ändå så har jag två videor om förra årets påskuppdrag på min YouTube-kanal.
 
   Allt mitt fokus ligger på att bli frisk just nu för egentligen ska jag åka bort och jobba med hästar i helgen, men jag tror inte jag kommer hinna bli bra till dess. Uppdateringen kommer iaf vara fortsatt låg här medan jag försöker bli bättre ^^






Ebba Ponyforest

Krya på dig!😘

Bianca Mysterycake

Hoppas du blir bättre snabbt!! Krya på dig!

Kan man veta på något sätt att man har gjort alla påsk äggs jakter??

💗💗

Sigrid Winterdotter

AWE krya!!! <3 suger verkligen att vara sjuk.. :C SSO är bästa medicinen dock, och mycket vila!

Hedvig Moonforce

Kryaaaaaa <3

Tanja Riverbell

Krya på dig Esme! Bästa medicinen; Netflix och vila möjligen en dos SSO vid allvarliga tillfällen ;) Hahaha! <3

Ellen Waternest

Hej!
Krya på dig!
Jag har en fråga som jag hoppas att någon kan svara på. När jag loggat in på star stable och ska klicka på spela går det inte för att knappen är grå och inte grön. Ikonen för star stable i aktivitetsfältet längst ner på skärmen är däremot ljusgrön. Behöver spelet uppdateras eller vad händer? Vad kan jag göra åt saken? Vore snällt om någon som vet svarar.
Tack!
/Ellen

Svar: Om du väntar ca 10 min borde det ljusgröna försvinna och du borde kunna starta spelet!
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Krya på dig! Bara ta det lugnt och skit i allt som inte har med din tillfriskning att göra. :)

Harper Bravedotter

Krya på dej nu Esme<3

Angelica Purplegirl

Krya på dig Jäääääättemycket! Och hoppas du blir frisk nu! Tack för att då fick mig att spela SSL! ❤🐴🐎
❤ Men som sagt, krya ❤

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.