Chrome Pointer

Uppföljning - era topp 10-listor

   Det var verkligen sjukt kul att så många av er delade med er av era önskemål till SSO då jag frågade om det förra veckan! Vissa grejer var de flesta helt överens om, men sen ploppade andra roliga grejer också in.
 
   Verkar som att de flesta är inne för större hemstall, eller åtminstone ett uppdaterat ett. Efter det kändes det som att garderoben var grej nummer 2 som ville ha lite extra kärlek, med en större en, och nästan alla önskade häst av något slag. Antingen ny hästras, eller remake på en befintlig en.
 
   Tycker sånt här är sjukt kul! Vi har ju alla väldigt olika åsikter, men det verkar ändå vara så att överlag tänker de flesta av oss rätt lika. Jag hade en gång i tiden en sjukt lång önskelista på grejer till spelet, men jag tror faktiskt att jag har raderat den från bloggen. Lite synd ändå, jag tyckte det kunde ha varit kul att gå tillbaka och se vilka saker som nu kunde strykas. Många hade det iaf varit, jösses vad det här spelet utvecklas. För att inte tala om grejerna runt spelet, det fanns ju en tid då många, många av oss önskade en webbshop - vilket nu finns! Bara att hoppas på fler grejer i den, hoodies verkar ju vara något som de flesta vill ha... Jag har SSO-kläder så det räcker och blir över från Falsterbo jag ;)
 
   Minns ni då fjordingar toppade många, många önskelistor för ett par år sedan? Tycker de är så himla fina i spelet, trots att de inte har de "nya" modellerna och animationerna. Fjordingarna var helt enkelt en önskan som verkligen gick i uppfyllelse :D
 
 
   Nu - random fact of the day. Då jag gick på gymnasiet hade vi en lustig historielärare. Han skulle ofta visa oss skoluppgifter på nätet. Hans startsida var en YouTube-video. För att hedra den något skumme men totalt störtsköne historieläraren som under vår första lektion presenterade sig som "Glenn", vilket inte alls var hans namn (tack för förvirringen) så lyssnar vi på den låt vi i klassen blev hjärntvättade till att gå runt och nynna på i närmare tre år.






Juliette Shypie

Jag hade nästan blivit ledsen om dom hade gjort om fjordingen. Den är min absoluta favoriter genom alla tider! Fjordingen är typ... mitt allt xD

Men det skulle kännas som om dom tog bort något som man älskat im dom gjorde om fjorden.
Meen.. arabhästen vill jag gärna ha en remake på xD

Stephanie Diamondfall

Menar du denna önskelistan?http://monokerus.se/2013/february/min-onskelista.html

Svar: Nämen grym du är!
Esmeralda Silverforce

Nadine

Hejsan, kan du fortfarande hjälpa en att få tag på Star Stable årstidsryttarna och Star Academy? Då är nämligen hela samlingen av alla Jorvik-spelen komplett för mig.
Tacksam för svar!❤️

Svar: Tyvärr inte, men om du har tur kanske du kan hitta dem på Amazon!
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Sjöng denna låten på min skol avslutning XD sätt och övade som en galning på den i typ ett är XD

Svar: MAN SKA HA HUUUSVAGN
Esmeralda Silverforce

Simona

När jag var 4 - 6 år så sjöng jag den och asgarvade bara ngn sa MAN SKA HA HUSVANGN XDDD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.