Chrome Pointer

Stolt projekt

   Man är ju inte nörd för intet och historia älskar jag ju också! Min stora stolthet på Jorvikipedia är alltså just nu sidan där vi listar viktiga historiska händelser på Jorvik. Nu komplett även med artiklarna från Jorviks Allehanda, samt bilder på de tre böckerna man en gång i tiden fick läsa i Vingårdens bibliotek!
 
   En dröm i spelet, för min del, är att biblioteket ska erbjuda läsning om Jorviks historia. Jag skulle inte kräva att det skulle bli trehundra volymer med supermycket info, men det vore kul om gamla historiska händelser man fått höra om i uppdrag skulle dyka upp i en bok. Tänk t ex en bok om Dinodalens historia, nu då vi vet rätt mycket om t ex Iskollapsen 1912? Vore superkul för de som liksom jag älskar storyn i spelet!


Cecilia Gladefield

Håller helt med, älskar bibliotek ;D Vill kunna sitta i vingårdens bibliotek och läsa så att Linda får sällskap ;P

Daniela zebravalley

Hållet också med, skulle vara kul att bara kunna sätta sig ner och läsa:-D

Sigrid Winterdotter

JAAAAAAAAAAAAAAAA BÖCKER TJOHOOOOOOOOOOOOOO

Fast då är risken att jag bara sitter i ett virtuellt bibliotek och läser historia om en påhittad ö större delen av min fritid...

Magdalena Starland❤️

Jaaaaa böcker!!!😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ Men .. Det kom ju i ett uppdrag!❤️ Om man skulle typ ngt minns inte 😆
Men skulle vara sjukt kul om man kunde få läsa om vad man ville som fanns på Jorvik på vingårdens bibliotek ❤️

Esmeralda Lightnose

Hej Esme, jo jag undrar, har du tre konton? Det sägs att du har det på SSO. Så jag bara undrar är det sant? :)

Svar: Esmeralda Silverforce, Penelope Kinglee och Esmeralda Kinglee, ingenting annat oavsett vad någon säger.
Esmeralda Silverforce

Hazel Oaklord

Jag har tänkt på det jättelänge, tänk vad kul det skulle vara med ett bibliotek!

Lexypexy Östkulle c:

Jaaaaaaaaaaaa, det hade varit jättekul, tänkte faktiskt på detta, *host host* historienörd, för det ger ju ändå oss som är i högsta leveln något att göra i spelet, och att vi får reda på mer om denna underbara värld! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.