Chrome Pointer

Spelsoffan i P4

   Jag fick via Instagram höra att det finns ett program i P4 som heter Spelsoffan - och en av gästerna i det senaste avsnittet är Edith, som bland annat spelar Star Stable. Detta avsnitt handlar om videor och streaming, i synnerhet på YouTube, För min del otroligt förvånande, eftersom Edith tipsar alla lyssnare om just min YouTube-kanal då det kommer till just Star Stable.
   Tack till Edith och jag tycker ni borde lyssna på videon om ni är intresserade av videoinspelning!
 
 


Magdalena Starland💁

Hon Edith... Har hon en youtube kanal eller? Hörde inte riktigt om hon hade en kanal isfall vad heter Ediths kanal?! ❤️❤️❤️❤️❤️🎮🎮🎮

Svar: Vet tyvärr inte, uppfattade inte det!
Esmeralda Silverforce

Ebba

Vet någon hur många det är som håller i påskäggsjakterna?

My Friendfall

En bra grej med att pappa alltid lyssnar på P4 hela hela hela tiden..;)

Aleksandrina greenforest

Jag lyssnade också på det :) Hela bilresan till fjällen :)

Emma

Ediths kanal heter Edith Hausette tror jag.

Sofie Longberg

Hennes kanal hette Edith Housset❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.