Chrome Pointer

Snyggaste hästen i ett hästspel - någonsin

   Nytillskottet Artemis
 
   Är de engelska fullbloden ens på riktigt?! I mina ögon är de nog de snyggaste hästarna någonsin i ett hästspel, jag tycker faktiskt de slår ut hästarna i Horse Life 2. Och det spelet är vackert.
   Om man saknar något, så skulle jag nog säga att det skulle vara arbetsform i alla gångarter. Just för att traven är så sjukt fin och bärande och den korta galoppen är nästan lika bra. Men, då skulle det bli helt omöjligt att rida på de andra hästarna, hehe, för jag skulle helst använda den hästen som ser mest korrekt ut.
 
   Det är en sån där pain in the ass-grej ändå, det där med hästens form. Jag har sett att många önskar att man skulle klicka på en knapp så går hästen i form - och jag förstår önskemålet, för det vore så otroligt coolt och antagligen också väldigt snyggt - men jag tror det skulle vara alldeles för tidskrävande och opraktiskt från SSO's sida. Dubbla gångarter liksom, dels de "vanliga" gångarterna och dels de där hästen knatar fram på tygeln. Kaos. Drömma man kan ju ändå, right?
 
   Av alla hästar i alla hästspel ni har spelat - vilken tycker ni är snyggast?






Molly Sunhand

Ja, jag tycker nog engelska fullblodet :)

Ebba Youngland

Jg tycker landons får, de är bra tävlingshästar!


Det är jag som är anonym cx

Charlotte Masterwater

Jag skulle nog säga Andalusierna i SSO eller det nya engelska fullblodet. Vill ha alla 3 haha, har dock inte köpt någon än. Men nu på lördag så ska nog min Cilla Black få flytta in :3

Men om jag nu går lita back on track så tycker jag att de sättet Andalusierna och Frieserhästarna rör sig är väldigt fint. Riktigt maffiga hästar helt enkelt

Bianca Mysterycake

Esme! har du sett den nya intervjun som finns på ssos hemsida?? den är sjukt bra!! hade bra! kram :)

Svar: Jag skrev ett blogginlägg om den någon timme efter att den kommit ut!
Esmeralda Silverforce

Miranda Silentborn

Jag tycker nog det Engelska Fullbloden och om jag endå får fuska och ta flera blir det också Morganhästarna. Jag tycker att sso teamet har lyckats VÄLDIGT bra med de Engelska fullblodet och jag blev så förälskad i alla tre så jag hade svårt att välja bara en! Men tillslut blev det endå fuxen. Men iallafall så hoppas jag att alla "nya" hästar som kommer ska vara lika fantastiska.

Priscilla Darkfield

Skulle vara kul om du uppdaterade din "mina hästar" sida, mest för att jag skulle vilja se vad den heter på "riktigt" (från rollsystemet).

Kommer du köpa flera? :))
Kram!

Svar: Finns i inlägg längre ner på sidan, bara att scrolla ner :) Alla hästarna hamnar dessutom i kategorin "Mina hästar", så du kan kika där med så länge! Jag kommer vänta och se vilka färger som kommer i framtiden, men jag ska absolut ha fler!
Esmeralda Silverforce

Lily

Detta har inget med frågan och göra men är det så att det är en bugg som gör att man rider lätt i otakt? Ville bara kolla med dig eftersom jag själv märkt de och stör mig så sjukt att jag nt kan trava mer xD

Svar: Haha jo, man rider i otakt. Har inte tänkt så mycket på det på sistone för jag har råkat bli van vid det, men jag TROR det inte är riktigt lika "illa" på fullblodet? Hoppas iaf att det löser sig
Esmeralda Silverforce

a n n i k a

Jag gillar Morganhästarna väldigt mycket! Tycker också att Engelska fullbloden är riktigt fina också, men Morgan är min stora favorit!

Islandshäst är också en av mina favoriter, äger totalt 3 st av dem. Äger även 3 st Morganhästar. Oftast så brukar jag endast köpa en eller 2 st hästar av samma ras.

Daniela zebravalley

Min favorit ras är nog morganen, isläningarna och det engelska fullblodet i sso dom gillar jag♥

Minna Silverhill

Mina favoriter är nog Morganen, islänningarna och så de nya engelska fullbloden. Morganen är ju den perfekta hästen att fota med eftersom jag älskar animationerna på den. Islänningar för att man kan tölta och för att de är så himla snabba och sen fullbloden eftersom jag älskar hur de rör sig!

Melissa Dragonnight

Sa precis samma sak om Engelska fullbloden igår till en kompis! Det är helt klart de finaste jag har sett! Absolut flugskimmeln! O.o

Donna Flowerlee

Jag gillar mest engelska fullblodet på grund av att dom ser mest äkta ut i spelet tycker jag.

Emma Shortroad

Jag har inte köpt någon av dom engelska fullbloden än eftersom jag kommer vänta och levla klart dom 2 hästar jag har!
Men jag gillar morganhästarna utan tvekan och saknar bara 2 stycken till min samling. hehe!
För tillfälle är det morganhästarna, men köper jag ett fullblod en dag, kanske jag ändrar åsikt, vem vet! :p

Eva Bunnyland

Jag tycker att de arabiska fullbloden är finast, men jag gillar de engelska fullbloden också! :)

Matilda seaweb

Jag trycker att det ska komma mera shire hästar för det känns som att de tillhör epona om man tänker östra sluttningarna vänstra epona och de andra det känns som en sådan häst som ska trivas där hoppas
det kommer flera!!! Jag tycker om de nya och shire hästarna!!!

Sabrina Greenlord

Inget hästspel, men tycker att hästarna i senaste Metal Gear Solid spelet är de snyggaste jag sett i ett spel! Annars är det hästarna man kan rida i ett uppdrag i Black Ops 2 i kampanjen.

Svar: Var tvungen att googla på de där, saaaatan i gatan vad hästen i Metal Gear Solid var cool!
Esmeralda Silverforce

Josefine Waterbear

Tycker nog fortfarande fjordingarna. De ät så sjukt snygga😍😍😍😍 (Förutom svansen men ingen har en snygg svans xD)

Allison Sunbridge

Jag är kanska förtjust i tinkrsrna/nordsvenskarna(kropps typen) och Morgan hästarna😍❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.