Chrome Pointer

Snabba puckar

   Som vanligt finns svar på vanliga frågor genom att klicka på motsvarande knapp i menyn till vänster - men senaste dagarna har min statistik gått upp något enormt och det är totalt kaos varje gång jag vandrar in i spelet, så här har ni snabba svar.
 
   Vill du bli min vän i spelet?
   Nej tack, jag vill bara ha de jag känner IRL på min vänlista.
 
   Var är du?
   Antagligen står jag gömd bakom ett träd och försöker undvika människor. Föredrar att spela själv. #NinjaEsme
 
   Varför svarar du inte i global?
   Om du skriker på mig svarar jag inte för att jag inte gillar då folk skriker åt mig, annars är det troligen för att jag helt enkelt inte är i global. Det är svårt att spela om man måste stå i globalområde hela tiden!
 
   Vad heter din klubb/Får jag gå med i din klubb?
   Jag är medlem i en klubb som heter Night Guards och jag bestämmer inte vem som får komma in i klubben. Vi har dock inte tagit in nya på femton månader så det är liksom ingen vits att tjata. (Om du säger "omg jag älskar dig och vill gå med i din klubb" kan vi dock lova att du inte kommer bli insläppt. Mina underbara klubbkamrater är helt med på att klubben ska vara en lugn och trevlig miljö där alla är lika värda.)
 
   Svarar du på brev i spelet?
   Nej, jag tycker brevfunktionen är för opraktisk. Om ni vill ha tag i mig och vara säker på ett svar är mail en bättre idé. Ni kan hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på bloggen.
 
   När kommer nästa video?
   Det är som det är och blir som det blir, lika så som det kommer då det kommer. Jag kan inte ge svar på när, utan det är bara att hålla koll på min kanal.
 
 
 
   Det var det, kuta iväg och fortsätt vara åzum nu!
 
 






Emily Lionstar

Hej Esme! Jag vet att denna kommentar inte har med detta att göra men, jag undrar om du vet schemat till regnbågen? Jag hoppas du svarar på min fråga!

PS Älskar din blogg och yt kanal! Föresten kan du nån gång testa spela The sims 3 Husdjur? Och kommer du börja spela Springdale spelen? Hörde i en av dina gamla videor att du kanske skulle spela det nån gång. DS

Svar: Jag tror inte det finns ett schema, känns som att det är random.
Jag kommer inte spela The Sims, är inte ett dugg intresserad av spelet. Dock kommer jag någon gång i tiden spela in alla hästspel jag äger!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Esme, snälla lägg upp schemat igen, det verkade fungera :c

Svar: Jag har inte kvar det själv, jag litade inte alls på det efter ett tag.
Esmeralda Silverforce

Emelie

Du låter väldigt otrevlig när du skriver så. Du kanske inte menar det med det låter som det.

Svar: Det har inte hjälpt att jag gulligullar, för då fattar ingen vad jag menar. Någonstans måste jag dra en gräns och det fungerar bäst då jag är rakt på sak. Det är mycket mindre utrymmen för missförståd då. Och, jag blir faktiskt på allvar förbannad då jag om, och om, och om igen säger exakt samma saker och bönar och ber efter lite andrum, men jag blir dränkt av alla som ignorerar mig totalt och tror att jag inte vill göra annat än vara med på bild eller visa upp mig som någon cool idol. Jag säger hellre ifrån på skarpen, för om jag inte gör det kan jag lika gärna sluta upp med spel och blogg och videoinspelningar och allt. Dessutom kan det ibland vara bra att lära sig att texter inte behöver vara negativa bara för att man inte använder smileys! Det här är bara fakta.
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

SÄLLSYNTA ENHÖRNINGEN ESME

Svar: I'M BIGFOOT
Esmeralda Silverforce

Tyra Yellowgirl

Hej Esme!
Detta är inget tjat, men Night Guards värkar vara en sådan trevlig klubb. Jag undrar om jag nån gång kan bli insläppt, och jag vill inte gå med bara för att du är med, utan att jag tycker ni låter trevliga och en helt awsome klubb!😊🐴

Svar: Det är fortfarande inte min klubb och det är inte jag som bestämmer!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Esme du borde fråga SSO teamet om du kan å en livvakt

Svar: PAX FÖR ARCHIE
Esmeralda Silverforce

Piper Mistdotter

Tänkte just på de där snubbarna i rött! OwO

Piper Mistdotter

Priscilla Darkfield

Jobbigt att folk inte slutar stalka dig även om du ber om det... Du kan inte bara byta server utan att säga till vilken så att folk inte vet på vilken det är?

Spelar på Fluffy Unicorn och varje dag skriver ngn " ESME ÄR INNE!!!", självklart är det ju ngn som vill ha uppmärksamhet. Dock blir det kaaaaos i global XD
(Tänkte förkorta fluffy unicorn till F U men ja... XDXD)
aja, imma let u do ur thaang, puss

Svar: Känns lite som att oavsett server kommer folk skrika. Vill ju liksom chatta - men om de fortsätter såhär är det väl bara att inse att jag inte kan chatta längre. Synd, för det tar bort mycket av spelet.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.