Chrome Pointer

Sista dagen!

   Sista dagen av en lång och jobbig vecka på jobbet, ska bli sjukt skönt att komma hem ikväll och känna att jag kan andas ut lite. Högt tempo kombinerat med sjukt dålig luftkonditionering gör att man uppskattar kylan i lägenheten med pappersväggar lite mer.
 
   Igår påbörjade jag den traditionsenliga "välkommen till familjen"-redigeringen som jag alltid gör då jag skaffar ny häst i SSO. Nu är det förstås det engelska fulblodet Artemis som står på tur, eftersom jag är klar med alla andra. Efter det känns det som att jag är i desperat behov av en vårig redigering, i synnerhet någon med en av mina lite nyare hästar. Ash i all ära, men grålle har prytt lite väl många konstverk på sistone och det är dags att släppa in fler av hästarna i Photoshop.
   Btw gäller det fortfarande att om man har frågor går väldigt mycket att få svar på genom att klicka på länken "Svar på vanliga frågor" i menyn till vänster. Jag har samlat massor i hela den menyn för att ni jätteenkelt ska kunna hitta saker som är till nytta för er! :)
 
   Det här är en av mina äldsta redigeringar, men jag tycker väldigt mycket om den! Baserad på ett riktigt foto på en av mina bästa vänner, då ponnyn hon satt på helt från ingenstans körde ner huvudet i backen för att stoppa näsan i en massa nysnö och min kompis hängde över halsen och försökte hålla sig kvar x)


Ebba youngland

Haha kul att höra bakgrunden om bilden 😅

Clemence Mightypie

Fin bild!!

signe swordstar

Gillar storyn till bilden XD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.