Chrome Pointer

OH MY GOD

   Nu kommer ni få höra något som ni aldrig har fått höra från mig förr - men jag kan nu peka ut den snyggaste hästen i alla hästspel jag spelat någonsin. Den hästen släpptes för allmänheten idag. Jag är någorlunda hypnotiserad av det engelska fullblodets helt magiska trav och det lutar lite mot att jag köper hem alla tre. Jag skojar inte. Hästen är en dröm, den svarta är otroligt vacker, fuxen är så sjukt sporting och ser ut som en riktig tävlingshäst och flugskimmeln - behöver jag ens säga mer? Jorviks allra första flugskimmel och den är helt makalös.
 
   Tack till er som hojtade till om Soul Rider-hästarna i glas, då jag fick se en bild på dem insåg jag att jag MÅSTE ha Starshine och Tin-Can i en låda någonstans. Jag är dock osäker på både Concorde och Meteor - kan inte minnas att jag sett Concorde och jag har inte sett någon bild på Meteor så jag minns fortfarande inte hur den modellen såg ut. Men nu är jag nästan lite manisk och måste gå igenom vinden i helgen - MÅSTE MÅSTE MÅSTE hitta dem! Min mamma trodde nog jag fått fnatt då det första jag sa då jag kom hem från jobbet igår var "MAMMA HALLÅ vet du var de där små Polluxhästarna tog vägen!?"
 
   Jag har en sjukt massa annat också, i helen ligger fokus (förutom på att vända upp och ner på vårt vindsförråd) på nya videor. Jag har inte orkat ta itu med min YouTube-kanal alls den här veckan, har kommit hem sent från jobbet varje dag och har inte orkat "jobba" mer då, heh. Jag har dock en rolig uppgift på g också, jag kodar just nu bloggdesign åt världens bästa Ylva Moonwright. Jag har inte kodat bloggdesign på sjukt länge, jag ändrar ju bara färgtema här på bloggen numera så det är kul att sitta och pyssla på riktigt i CSS igen. Designen jag kodar är helt hoplappad just nu och ligger på en av mina testbloggar, men jag tror den kommer bli gryyym :D
 
   Min första prio just nu, som är intressant för er del, är att jag ska sätta mig och fundera över hästnamn. Familjen SIlverforce ska få ett par nya medlemmar. Tjofräs, folk.






Rose

Tänk nu på att det kan komma tre Engelska Fullblod till om 4 veckor XD

Svar: DÅ KÖP' MAN DÄ MÄ
Esmeralda Silverforce

Zelda Puppybridge

Har inte köpt någon av dem nya hästarna än då jag vill levla upp min nya islandshäst först, men håller helt klart med dig! Måste va den snyggaste hästen ever! <3

Esther Westhill

Enig med deg, de er så fine alle sammen! Hadde litt vanskeligheter med å like skimmelen faktisk :( syntes manen og halen kræsjet for mye med kroppen og at det var en merkelig overgang mellom bein og hover. Fuksen var helt klart min favoritt av alle sammen! Men visst skal teamet ha at de har satt sammen en helt utrolig fin hest, gangartene er rett og slett til å dø for! Det må være en av de fineste rasene i spillet så langt, det kan jeg med hånda på hjertet si.

Lova Winterside

Köpte hem flugskimmeln direkt, så fina allihopa. Är helt kär i traven men den snabba galoppen är inte min favorit. Märkte också att de animerat stigbyglarna så att de följer med ryttarens fot (vet inte om detta bara var på fullblodet), jätte roligt tycker jag att de börjar lägga lite mer jobb på detaljer :)

Svar: Oooh, har också sett stigbyglarna!
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

JAG VET!!!! TRAVEN ALLTSÅ!!! OMG OMG OMG! DEN GÅR I FORM! HEEEÖT PERFEKT ALLTSÅ CBARBRJXFAxerbj!!! Köpte fuxen och vart helt frälst *-*

Matilda Southtree

Det verkar som om SSO har lyckats... xD
Har tyvärr inte råd att köpa dem :/
Men Esme, om du hittar de hästarna så får du VÄLDIGT gärna lägga upp de på bloggen, vill se hur de ser ut! :D

Emma

Suttit hela dagen och dreglat över traven.. ren perfektion! Köpte fuxen som jag döpte till Royal Secret "Secretariat" :')

Ebba

De ä sååå söta!! Jag är allt annat än snål så jag Kmr nog köpa åtminstone två.. Fyller år snart så jag har tur! :D
Kommer penny få nån? Heheheheh följer penny mkt!

Svar: Penny ska få, men inte just nu. Hon kan bara nå den svarta, och då väntar jag hellre och ser vilka färger som kommer i framtiden ^^
Esmeralda Silverforce

Ylva Moonwright

Hästarna är BÄST!! Och du är bäst som kodar bloggdesign till mig :D Jag ska skicka lite bilder till dig osv till den idag tänkte jag haha

Svar: Wiiiiii haha
Esmeralda Silverforce

Ida Snowforest

De är sjuuukt fina allihop, men min favorit är den svarta. Den är väldigt lik en häst jag kände irl som tyvärr gick bort i februari i år. Har du några förslag på vad jag kan döpa den till och kalla den för United/Teddy? :)
Tänkte köpa den i älskade Teddys ära <3
✞Vila i frid United "Teddy", 2001-2016✞
//Ida

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.