Chrome Pointer

Ni kanske vet?

   Det är ju ett antal av er som spelar Nintendo, så ni kanske kan hjälpa mig med lite tips?
 
   Spelsamlingen växer ju, och sedan jag började spela 3DS byttes det ju dessutom form på spelen. Jag har under några år haft en liten gullig förvaringsbox som jag "snodde" från lillebror då han började förvara sina egna spel i en liten skattkista (gulliga unge), och den har funkat ok. Den har numera plats för åtta spel - det fanns ytterligare åtta platser på en platta som satt i mitten, men den lyckades förstås lillebror demolera innan jag kunde lägga vantarna på den här.
   Nu är alltså frågan, har ni sett om det går att köpa såna här nånstans, som man kan ha 3DS-spel i? De har ju en liten "fjong" i övre högre hörnet och är inte helt fyrkantiga, så de går inte in i det här fodralet. Om ni vet någon butik man kan köpa såna här i vore det guld värt, eller om ni har hittat något sånt här på nätet vore jag glad över en länk. Gärna svensk butik, om det finns i Sverige kan jag tycka det är onödigt att skeppa från USA, även fast de jag hittat i webbutiker där är så sanslöst billiga så det finns inte. Tänk på miljön, dudes!
 
 






Juliette Shadowstar

Om du har tur kan det finnas på mediamarkt. Köpte en där för länge sen :)

Svar: Haha de som jobbar på min lokala MediaMarkt måste tro jag är allmänt skum för jag står alltid och stirrar på deras Nintendo-hylla utan att någonsin köpa något x) Tack, men åtminstone den hos mig har ingenting i den stilen :)
Esmeralda Silverforce

Ebba Youngland

Jag är verkligen inte säker men jag tror elgiganten har, de har hyllor fyllda med spel så jag antar de har något liknande. Hoppas du hittar något! :)

Svar: Hm, har typ glömt att Elgiganten existerar x) Trodde de hade gått i konkurs hehehe ^^' får kolla deras hemsida, tack!
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Jag har ett rosa som egentligen är till DS men som även funkar till mina 3DS spel också! Tror jag köpte det på Rocks, dock så är fodralet även ett fodral till Nintendot också, så vet inte om du är så intresserad av det. Annars tror jag rocks säkert har flera andra fodral till spel också.

Sabrina Eastforest

Jo visst finns det. Själv har jag ett 3DS case där man kan ha sin 3DS i plus tre spel som man kan ha med sig om man reser. Men vill du bara ha att fodral till spelen så är det bara att söka nintendo 3DS game card folder på amazon så kommer det upp många alternativ.

Svar: Har du köpt ditt på Amazon alltså? För jag är just nu inne på ett Brendo case där, med plats för både konsol samt 24 spel (har ändå inget skal till spelet och har ändå 15 spel, som kommer utökas - lika bra att tänka framåt) men det som får mig att stanna upp är att jag blir döförvirrad av hur man ska skriva i sin adress, lol
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Hej igen! :)

Det var ett tag sedan jag hörde av mig angående den där pokémonstriden. Jag antar att du har biffat upp ditt team rätt rejält vid det här laget, och, ja.. erbjudandet kvarstår, det vore superkul att strida med dig!

Om du vill så kan du ta kontakt med mig via Direct på Instagram, mitt namn är amanda.rainwood.

Svar: Haha jaaa, vi måste nån gång! Kan ju säga i förhand att du lär vinna though, för mitt team är skrattretande dåligt ;) Kör du utefter några regler (typ enbart non legendaries, double battle, hur många Pokémon vill du köra med osv?)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Haha, nejdå, det tror jag inte! Jag föredrar strider med non legendaries, tycker bara att det är sjukt OP och fruktansvärt ointressant och förutsägbart när man hamnar framför en Darkrai som Dark Void:ar en till oblivion på en gång :P Vad gäller battle type så föredrar jag 1-1 eller double battles, TM:s tillåtna och 6 pokémon var :) Detta är åtminstone mina preferences, vill du köra på nåt annat sätt är det helt okej!

Svar: Mitt team består nämligen bara av fem non legends för jag hade så svårt att hitta ett team jag trivdes med så jag har Latias som fyller ut en plats x) Men jag kan dumpa ut henne mot något annat som kanske funkar :)
Esmeralda Silverforce

Diana Weststorm

Har aldrig sett såna där :o Jag har mina spel i en liten påse ^^

Amanda Rainwood

För min del är det helt okej med Latias, älskar själv Latios och jag räknar inte riktigt dessa två som legends när det gäller strid eftersom att de är rätt lika non legends i styrka. Anyway, det är bara att hojta till när du har tid att spela, jag har tid typ närsomhelst på dygnet haha x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.